ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 3η ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ψηλώνει ο Κίσσαβος

*Εύκολα ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας πέρασε από το Δαμάσι με 4-1

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 10:40

Ο πρωτοπόρος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ηρακλής Λάρισας συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από το Δαμάσι με 4-1 και διατήρησε το προβάδισμα των 8 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 13 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Μπάμη, ακολούθησε ο Ζαφειρίου στο 35’, ενώ λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (48’) ο Γκιουρσάνης έγραψε το 0-3.

Στο 64’ ο Ζαφειρίου εκτέλεσε πέναλτι όμως ο Μιγδάνης απέκρουσε την μπάλα, για να φτάσουμε στο 74’ όταν τελικά ο ίδιος παίκτης βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-4 στο 81’ ο Τσιάλτας, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ραπτοτάσιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (75’ Λιάνος), Φορτομάρης, Καλπίας, Ψωμολιάς, Μολάς, Μπάμης, Γκιουρσάνης (65’ Σουλτούκης), Σπανός (80’ Μπάρδας), Ζαφειρίου, Φώτος.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (79’ Καλογιάννης), Ντόκος, Λέτσιος Κ., Οικονόμου (46’ Νάκας), Καρατζιόλης (63’ Βίδρας), Τσιάλτας, Δούκας, Μόκας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος.

Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου κέρδισε το ντέρμπι της χθεσινής ημέρας καθώς επιβλήθηκε του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 2-1 και αύξησε τη διαφορά του στην 3η προνομιούχο θέση στους 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι αν και στο 17’ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αγγέλης, έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά στο 44’ ο Κουκουτσέλος με βολ πλανέ έγραψε το 1-0 και στη συνέχεια στο 57’ ο Μαυρομάτης με πλασέ, μετά από ενέργεια του Πλιάγκα διπλασίασε τα τέρματα του Κισσάβου. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Κουκουτσέλο και Πλιάγκα.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 84’ όταν ο Π. Πασιάς με εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στην αντίπαλη εστία μειώνοντας σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κατσιάνος έχασε σημαντική ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Ήταν ένα ντέρμπι με πάθος και δύναμη από το οποίο δεν αποφεύχθηκε η ένταση κυρίως στις κερκίδες του γηπέδου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Σ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ

ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Ο υψηλόσωμος επιθετικός Σάββας Χατζηλιάδης επιστρέφει στον Κίσσαβο Συκουρίου. Ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει φέτος στην προετοιμασία της ομάδας όμως έφυγε για τη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επιστρέφει όμως και θα ενισχύσει τον Κίσσαβο Συκουρίου στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Γκικούδης, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Κάτσας, Σάλα, Καλούσης, Σενκάι (80’ Πικούλης), Καπετάνι, Μαυρομάτης, Κουκουτσέλος (89’ Σελήνης), Πλιάγκας (87’ Ζαϊρές).

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Ανδρέου): Φιλοκώστας, Ρέντζας, Πλατσάς, Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Λαδάς (60’ Παπαρίζος), Τσαγκάλης (64’ Γκουντάρας Ν.), Καπετάνιος, Κατσιώτης, Γκοργκόλης (68’ Μαλαχτάρης), Κατσιάνος.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας η Ολύμπικ/Ν. Καρυές επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από επτά αγωνιστικές, κερδίζοντας το Κιλελέρ με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσιώλης (49’) και Μάτος (80’), ενώ στο 12’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τζουρτζουκλή χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν.

Σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων με 2-0 μέσα στο Αβέρωφ επί της ομώνυμης ομάδας, χάρη στα γκολ που πέτυχαν Μούμος (33’) και Μπακαρτζής (65’), ενώ στον Αμπελώνα, Αμπελωνιακός και Βούναινα μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1) με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο με τον Πατρίκου και τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 44’ με τον Πισακάρου. Οι γηπεδούχοι είχαν και μία αποβολή στο 49’ με τον Παυλίδη να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με το ίδιο σκορ (1-1) έληξε και το παιχνίδι στη Ραχούλα όπου η τοπική Δόξα δεν επέτρεψε στον Όλυμπο Γόννων να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» του Φιλοκτήτη στο Συκούριο και να περάσει στην 4η θέση. Ο Όλυμπος προηγήθηκε στο 23’ με τον Σιούτα, ενώ οι γηπεδούχοι που διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι στον Γκόγκουρα στο πρώτο μέρος ισοφάρισαν στο 75’ με τον Βλησαρούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με τον Καζάνι το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο έμπειρος και ικανότατος Καραναστάσης.

Στη Νεάπολη η ομώνυμη ομάδα επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις, κερδίζοντας την Αναγέννηση Πουρναρίου με 3-1. Για τους νικητές σκόραραν οι Ζαφειράκης (51’), Αβραμούλης (60’) και Χαρούλης (89’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 55’ ο Νικούλης.

Τέλος Ελευθεραί και Αμπελιά πρόσθεσαν άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους λόγω Γλαύκης και Χάλκης αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολύμπικ/Ν. Καρυές– Κιλελέρ        2-0

Δαμασιακός - Ηρακλής Λάρ.         1-4

Συκούριο – Φιλοκτήτης       2-1

Ραχούλα – Γόννοι    1-1

Αβέρωφ – Αγ. Ανάργυροι   0-2

Νεάπολη – Πουρνάρι          3-1

Αμπελωνιακός – Βούναινα  1-1

Ελευθεραί – Γλαύκη 3-0 (ά.α.)

Χάλκη – Αμπελιά     0-3 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.          47-6   37

Ελευθεραί     22-10  29

Συκούριο       31-14  28

Φιλοκτήτης    23-12  24

Γόννοι 20-12  23

Αμπελιά        18-11  23

Αμπελωνιακός         16-13  22

Δαμασιακός  22-18  20

Βούναινα       23-15  20

Ραχούλα       19-22  19

Νεάπολη       11-13  18

Ολύμπικ/Ν. Καρυές  18-20  15

Άγ. Ανάργυροι         14-15  14

Αβέρωφ        11-24  14

Πουρνάρι       15-25  8

Κιλελέρ         7-16   8

*Χάλκη και Γλαύκη αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/12, 15:00)

Φιλοκτήτης - Ηρακλής Λάρ.

Γλαύκη - Συκούριο

Αμπελιά – Δαμασιακός

Βούναινα – Ελευθεραί

Κιλελέρ - Χάλκη

Γόννοι – Αμπελωνιακός

Πουρνάρι – Ολύμπικ/Ν. Καρυές

Αγ. Ανάργυροι - Ραχούλα

Νεάπολη– Αβέρωφ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass