ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Πρόκληση για τον Απόλλωνα

* Η καλύτερη επίθεση(24 γκολ) απέναντι στην καλύτερη άμυνα(2 γκολ) * Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι όπως και ο Ιωνικός στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Δημοσίευση: 30 Νοε 2016 11:33

Πολύ σημαντικό από κάθε άποψη είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης(15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών και για το κατά πόσο αυτό θεωρείται εύκολο ή δύσκολο, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, επισήμανε τα εξής: «Είναι πρόκληση για τους παίκτες μου, απέναντι σε μια από τις δυο αήττητες ομάδες σε όλη την Γ' Εθνική κατηγορία. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι μας, για να «ξεκλειδώσουμε» την άμυνα του αντιπάλου μας. Θέλουμε όμως και την βοήθεια των φιλάθλων για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Παιχνίδι σίγουρα με πολύ ενδιαφέρον».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, στον Απόλλωνα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 24 γκολ σε όλους τους ομίλους, θα βρεθεί απεναντί του η ΑΕ Καραϊσκάκης, που έχει την καλύτερη άμυνα, η οποία δέχεται γκολ με το... σταγονόμετρο(2) και πετυχαίνει γκολ πολύ δύσκολα(7).

Παράλληλα είναι άξια αναφοράς και άλλα στοιχεία, όπως το ότι η ομάδα της Άρτας είναι η μοναδική αήττητη στην κατηγορία(4 νίκες και 6 ισοπαλίες), με τον Ιωνικό από τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής που έχει στο ενεργητικό του 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ο Απόλλωνας σε δέκα αγώνες στον 2ο όμιλο μετρά 8 νίκες και έχει 2 ήττες, ενώ αγνοεί την ισοπαλία.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν λοιπόν πως θα είναι ένα ματς ντέρμπι και ο νικητής θα αναδειχθεί σε λεπτομέρειες.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ VS ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι πως θα έχουμε μια μονομαχία προπονητών με το ίδιο επίθετο. Σάκης Θεοδοσιάδης λοιπόν εναντίον Νίκου Θεοδοσιάδη, δυο νέοι προπονητές εργατικοί, φιλόδοξοι και με ήθος.

Βρέθηκαν ακόμη μια φορά αντίπαλοι την φετινή σεζόν στη Νεοκαισάρεια, όπου ο Απόλλωνας την 4η αγωνιστική κέρδισε τον Αχιλλέα 3-0 και ο Νίκος Θεοδοσιάδης έκτοτε είναι στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μένει να δούμε ποιος Θεοδοσιάδης από τους δυο θα χαμογελάσει, αυτή την φορά...

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Απόλλωνα είναι πως όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, καθώς τόσο ο αρχηγός Τάσος Κυριάκος όσο και ο Νίκος Συράκος, μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και μπορεί να τους υπολογίζει ο προπονητής τους.

Επίσης επανέρχεται και ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Κολοβός, που ήταν άρρωστος και δεν πήγε στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Πετρίτη.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα στην πιο κρύα ίσως ημέρα μέχρι τώρα του Φθινοπώρου και καθώς από αύριο μπαίνουμε στον Χειμώνα, επιστρέφουν στις προπονήσεις, ελπίζοντας να...ζεσταθούν και να ζεστάνουν τον κόσμο, στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass