Α.Ο.ΚΑΛΑΡΡΥΤΩΝ:

Αλλοίωση αποτελέσματος

* Υπήρξε στον αγώνα με την Έλαφο

Δημοσίευση: 28 Νοε 2016 7:50

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Α.Ο. Καλαρρυτών για τη διαιτητική τριπλέτα του σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ των ομάδων Έλαφος – Καλαρρύτες, όπου το σκορ από 1-2, έγινε τελικά 3-2. Στην επιστολή τους οι Καλαρρύτες, επισημαίνουν τα εξής:

«Στον εν λόγω αγώνα υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με υπαιτιότητα της διαιτητικής τριπλέτας (Σκέτος - Κουιμτζής - Κοντογιώργος). Συγκεκριμένα κι ενώ το αποτέλεσμα είναι 1-2 για την ομάδα μας στο 60' ποδοσφαιριστής μας πετυχαίνει καθαρό γκολ με τον επόπτη να φεύγει προς τη σέντρα και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής το ακυρώνει ως οφσάιντ, αγνοώντας τελείως τον βοηθό του. Ακολούθως στο 65' αντίπαλος ποδοσφαιριστής ξεκινά από εμφανή θέση οφσάιντ (περίπου 1 μέτρο) και πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ όλοι οι παίκτες είναι σταματημένοι περιμένοντας να καταλογισθεί το εμφανές οφσάιντ. Στο 75' καταλογίσθηκε ανύπαρκτο φάουλ που προήλθε το τρίτο γκολ της αντιπάλου. Το διαιτητικό «έγκλημα» ολοκληρώθηκε με την ακύρωση του τρίτου γκολ της ομάδος μας ως οφσάιντ και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας καλυπτόταν, από τη μισή άμυνα της αντιπάλου ομάδος. Αν, κύριοι υπεύθυνοι, δεν σέβεστε τον κόπο και τον ιδρώτα των ανθρώπων που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να αγωνίζεται η ομάδα, τότε μας οδηγείτε σε αναγκαστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα!!!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass