ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΥΓΙΑΣ-ΤΣΙΩΛΗΣ

«Καρέ» μεταγραφών για την ΑΕΛ

*Προτιμούσαν τον τωρινό ΠΑΟΚ παρά τον Αστέρα Τρίπολης

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 10:45

«Δεν θέλω να προβλέψω μεταγραφές αλλά να ξέρετε πως θα γίνουν οι μεταγραφές και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Εκεί που ο προπονητής και οι προπονητές πιστεύουν πως χρειάζεται η ομάδα.

Έχουμε ένα τεχνικό τιμ που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γι' αυτό τον λόγο στην αίθουσα των συνεδριάσεων του ΔΣ στο γήπεδο θα κάνουμε καθημερινές συναντήσεις. Για την αξιοποίηση και την αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων ποδοσφαιριστών αλλά και την έρευνα που κάνουμε για τους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας λείπει γιατί είμαστε καλή ομάδα αλλά θέλουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα. Εκείνο που απολαμβάνω είναι πως όσο είμαι απών γιατί εργάζομαι, έχω από πίσω μου μία ομάδα Λαρισαίων που αγαπούν και νοιάζονται γι' αυτή την ομάδα και φροντίζουν γι' αυτή την ομάδα» είπε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΑΕΛ-Απόλλωνα 3-2 ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας και «πυροδότησε» ήδη τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της ομάδας και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης εδώ και αρκετές μέρες σχεδιάζουν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ώστε στον δεύτερο γύρο(με σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα) η ομάδα να γίνει περισσότερο δυνατή και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στον άξονα και θα είναι τέσσερις. Η πρώτη θέση είναι αυτή του τερματοφύλακα με απόκτηση κάποιου ισάξιου του Ξενοδόχοφ (κανείς δεν ξεχνάει τον τραυματισμό του που τον είχε εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν περίπου μήνα) καθώς μετά τον Ντεγκρά που έλυσε τη συνεργασία μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή υπάρχει κενό.

Η δεύτερη θέση είναι στην άμυνα και αφορά μια ενίσχυση στα σέντερ μπακ αφού βλέπουν ότι πολλοί παίκτες έχουν στη θέση αυτή κίτρινες κάρτες . Με βάση αυτή τη λογική θα αποκτηθεί και αμυντικό χαφ.

Επίσης θα αποκτηθεί και ένας ακόμα επιθετικός παρά το γεγονός ότι ο Μαρουκάκης ανεβαίνει ενώ υπάρχει και ο Καπός που προχθές του έλειπαν μόνο τα τελειώματα των φάσεων.

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης άρχισε να κάνει αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η βασική αφορά την τακτική αφού αφήνει το μοντέλο Αναστασιάδη με τρία σέντερ μπακ και θα παίξει 4-4-1-1 ενώ αλλάζει ρόλο στον Ναζλίδη που πλέον θα παίζει πίσω από το σέντερ φορ. Ο Μαρουκάκης καθιερώνεται στην ενδεκάδα ενώ είδαμε να επστρέφει ως αριστερό μπακ και ο Μονιάκης.

Επίσης ο Μασούρας επιστρέφει στην ανδρική ομάδα ενώ θα δοθούν ευκαιρίες στον Δημήτρη Καπό που έχει μεγάλα κέφια.

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει για την ΑΕΛ στις 26 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα και μάλλον όλοι προτιμούσαν τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος δεν είναι οικονομικός ή ότι ο ΠΑΟΚ είναι χειρότερη ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στα Γιάννενα και θα έχει καλή ψυχολογία.

Η ουσία είναι ότι ο πρώτος γύρος για την ΑΕΛ είναι δύσκολος με τους θεωρητικά μεγάλους εντός έδρας και στο δεύτερο γύρο θα έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη σίγουρα η ΑΕΛ θα έχει ευκαιρία διαχείρισης άγχους ενώ με μια νίκη θα βλέπει ψηλότερα.

Σύντομα ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα δείξει στους παίκτες του και πώς η ομάδα της Τρίπολης αγωνίζεται όχι μόνο σε επίσημο αγώνα αλλά και σε φιλικό για να έχουν μια πλήρη εικόνα του αντιπάλου τους. Το σκάουτινγκ του Τσιώλη δουλεύει ασταμάτητα...

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass