Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

Μαραθωνοδρόμοι-πρεσβευτές του Τυρνάβου

*Εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά ο Νίκος Τσικούρας

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 12:15

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τυρναβίτες αθλητές που έτρεξαν και τερμάτισαν στον προχθεσινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς και στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνο Κουλιό.

Ο κ. Σαρχώσης συνεχάρη τους αθλητές και δια μέσου εκείνων και τους άλλους αθλητές του Τυρνάβου που συμμετείχαν στη διοργάνωση όντας άξιοι πρεσβευτές της πόλης.

Ο Νίκος Τσικούρας ήλθε 9ος πανελληνιονίκης και 17ος στην παγκόσμια κατάταξη στον Μαραθώνιο με χρόνο 2 ώρες 39 λεπτά και 50 δεύτερα. Επίσης είναι πρώτος στην κατάταξη από τους Θεσσαλούς που συμμετείχαν.

Για τη συμμετοχή του είπε ότι για το μαραθώνιο προετοιμαζόταν 24 εβδομάδες. Αφοσιώθηκε στο αγώνισμα, έφτασε να κάνει 150 χιλιόμετρα την εβδομάδα και κάθε Κυριακή ξεπερνούσε τα 35 χιλιόμετρα απόσταση για να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που ήθελε.

Ο Νίκος Τσικούρας ευχαρίστησε το χορηγό του την εταιρία EXALCO -Συστήματα Αλουμινίου και προσωπικά τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Καντώνια για την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό του. Επίσης ευχαρίστησε προσωπικά τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και μέσω του δημάρχου το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμπαράστασή τους.

Ο επόμενος στόχος του αθλητή από τον Τύρναβο, αφού πρώτα ξεκουραστεί για να συνεχίσει την προπόνησή του είναι ο ανώμαλος δρόμος στο Μαρκόπουλο Αττικής, για τον οποίο θα κάνει από 26 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Επίσης ο κ. Σαρχώσης συνεχάρη και τον δρομέα κ. Βαγγέλη Ντέλλα για το νέο του ατομικό ρεκόρ.

Από τον Τύρναβο συμμετείχαν επίσης στο Μαραθώνιο της Αθήνας και τερμάτισαν οι Δημήτρης Γκίμας, Ελευθερία Μπουκουβάλα – Πλιάτσικα, Γεώργιος Λυμπίκης και το στέλεχος του Α.Τ. Τυρνάβου Πέτρος Μπροζιούτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass