ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Αποφασισμένος για τη νίκη ο ΓΣΛ

*Για το διπλό η ΑΕΛ στο κλειστό του Εσπέρου κόντρα στον Εθνικό, σ’ ένα παιχνίδι ντέρμπι *Αθ. Μπουλιάκης: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα στην έδρα μας» *Α. Παπαδόπουλος: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2016 8:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τα λόγια του τεχνικού Σάκη Μπουλιάκη χθες στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την προπόνηση «δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα στην έδρα μας» δίνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης του Γυμναστικού με τον Αίολο Αστακού στο κλειστό της Νεάπολης (17.00).

Η λαρισινή ομάδα δηλώνει αποφασισμένη να σταματήσει το αρνητικό της σερί, εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα αλλά και τη συμπαράσταση των Λαρισαίων, απέναντι σ’ έναν δυνατό και επικίνδυνο αντίπαλο.

Το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για τους «πράσινους» οι οποίοι σύμφωνα με τον τεχνικό Θανάση Μπουλιάκη θα πρέπει να αντιπαρατάξουν στα ισχυρά ατού του αντιπάλου τους το κίνητρο για τη νίκη. «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας ειδικά μέσα στην έδρα μας. Ο Αστακός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και μεις θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε το κίνητρο για τη νίκη που είναι μεγαλύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπουλιάκης. Στα θετικά για τους παίκτες του Γυμναστικού είναι ότι θα παίξουν με γεμάτες τις τσέπες, αφού χθες η διοίκηση προχώρησε σε πληρωμές, γεγονός που έχει ενισχύσει την ψυχολογία τους.

Σε ό,τι αφορά στον Αστακό, η πορεία του στον χώρο του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια καταδεικνύει το πόσο έμπειρη ομάδα είναι. Με πολύ μεγάλο μπάτζετ και παίκτες όπως ο Ελασσονίτης πρώην παίκτης του ΓΣΛ Κατσαρές αλλά και οι πρώην «Λαρισαίοι» από τη θητεία τους στην Ολύμπια Χαρισμίδης, Κακλαμάνος έχει θέσει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους. Πολύ καλή στο παιχνίδι «5x5» και καλά ποσοστά στα δίποντα και τις βολές είναι μία ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Γυμναστικός θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον Τέλιο (που υποβλήθηκε σε επέμβαση), ενώ οι Κούτρας και Τσουράκης που έδειξαν καλύτερα στοιχεία και προπονήθηκαν κανονικά δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τη σημερινή δοκιμασία, μαζί με τους Τόζιο, Νίκολιτς, Χαιρετίδη, Μπέμπη, Γκιουλέκα, Τσούμα Γ., Τσούμα Σ., Γουμενόπουλο και Σπυρόπουλο.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ

Ένα ακόμα ντέρμπι έχει μπροστά της η ΑΕΛ αυτή τη φορά στο κλειστό του Εσπέρου με αντίπαλο τον Εθνικό. Μία ομάδα που έχει υποστεί μέχρι τώρα δύο ήττες, αλλά από τους πρωτοπόρους Πανιώνιο και Ηρακλή. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην περιφέρεια, που της αρέσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ και να σουτάρει πολύ.

«Θεωρώ ότι έχουμε πολλές ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού με τον Εθνικό» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης «θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Η αποστολή των «βυσσινί» βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα χωρίς τον Σάκη Κουτίνα, που ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από ίωση. Έτσι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Κουβελάς, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος και Θορστέινσον.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής και οι διαιτητές:

Νεάπολης, 17.00, ΓΣ Λαρισαίων 1928-Αίολος Αστακού: Ξενικάκης-Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος (Σταμάτης)

Δαϊς, 17.00, Δούκας-Μαχητές Δόξα Πεύκων: Μπούσιας-Καλογερόπουλος Λ.-Κυριακόπουλος (Ελευθεριάδης)

Εσπέρου, 17.00, Εθνικός-ΑΕΛ: Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Κοντίλης (Παλάτος)

Ν. Σμύρνης, 17.00, Πανιώνιος-Ηρακλής: Διαμαντής-Παγώνης-Δαρλαμήτσος (Μουζάκης Στ.)

Ψυχικού, 17.00, Ψυχικό-Ηράκλειο: Δεσλής-Πιτσίλκας Β.-Κοτσιμπός (Άκελ)

Μετς Α, 17.00, Παγκράτι-Καβάλα: Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης-Λιότσος (Τεφτίκης)

Τρίπολης, 17.00, Αρκαδικός-Φάρος Κερ.: Τζαφλέρης-Δημόπουλος-Καρακάσης (Κουκάκης)

Αντ. Τρίτσης, 17.00, Χολαργός-Αμύντας: Καλδίρης-Μπίκας-Θεοδωρόπουλος (Δούκας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

Πανιώνιος     10

Ηρακλής        10

ΑΣΕ Δούκα   9

ΑΕ Λάρισας  9

Φάρος Κερατσινίου  9

Εθνικός         8

Αίολος Αστακού       8

Αμύντας        7

Μαχητές Δόξα Πεύκων       7

Ψυχικό          7

ΓΣ Λαρισαίων 1928 6

Παγκράτι       6

Ηράκλειο       6

Αρκαδικός     6

Χολαργός      6

Καβάλα        6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass