ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΕΑΛ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

Στο «Final 4» οι Νεάνιδες του Φιλαθλητικού

Δημοσίευση: 10 Νοε 2016 7:43

Στο final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ θα δώσει το παρών η ομάδα Νεανίδων του Φιλαθλητικού μετά την καθαρή νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην ΕΑΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου δικαίως χαρακτηριζόταν ως ντέρμπι (μιας και οι δύο ομάδες αποτελούν διαφήμιση για το λαρισινό βόλεϊ και σε επίπεδο Γυναικών και Αναπτυξιακών) ο Φιλαθλητικός παίζοντας με πάθος και δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει, βρήκε τις λύσεις και έφτασε στη νίκη - πρόκριση απέναντι στην ομάδα της ΕΑΛ που πάλεψε αλλά δεν στάθηκε ικανή να αποφύγει την ήττα.

Από την αρχή του πρώτου σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, προϊδεάζοντας για το τι θα επακολουθούσε σε όλο το παιχνίδι-διαφήμιση και προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Για τον λόγο αυτό άσχετα ποιος ήταν ο νικητής αξίζουν συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες και των δύο ομάδων.

Μέχρι το 18-18 οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Μετά από ένα σερί 4-0 της Γαλογαύρου στο σερβίς το σκορ διαμορφώθηκε σε 22-18 για τον Φιλαθλητικό, για να λήξει με 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ΕΑΛ ξεκίνησε δυνατά και πήρε μεγάλη διαφορά στο σκορ, με 12-4 και 16-6 στη συνέχεια. Όμως οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού καταθέτοντας ψυχή, κατάφεραν ισοφαρίσουν σε 18-18. Κάπου εκεί η ψυχολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο και βελτιώνοντας κατά πολύ τα λάθη του, ο Φιλαθλητικός έφτασε στο 2-0 (25-22).

Στο τρίτο σετ η ΕΑΛ προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, αλλά ο Φιλαθλητικός με σοβαρότητα αντιστάθηκε και έφτασε στο 3-0 (25-22) κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για το «final 4».

Τα σετ: 25-23, 25-23, 25-22.

Για τη νικήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού (με προπονητή τον Λάμπρο Πράπα) αγωνίστηκαν οι Σ. Κουμπούρα, Μπάλλα, Μπουρλή, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, Κοντογιάννη, Νιακοπούλου (λ), Ε. Κουμπούρα, Καλογήρου, Τζήκα και Γαλάνη (λ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass