ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Φίλος μου ο Σαββίδης

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2016 11:03

Δηλώσεις έκανε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που είδε το παιχνίδι μαζί με τους αντιπροέδρους της ομάδας Ζήση Ντελόπουλο, Ηλία Παλαιοχωρλίδη ενώ παρών ήταν και ο Γιώργος Καντώνιας γιος του αείμνηστου οραματιστή της μεγάλης ΑΕΛ, Αντώνη Καντώνια.

Μάλιστα μετά τη συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββίδη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Έχω κάνει έναν καταπληκτικό φίλο στα 66 μου χρόνια. Αυτός λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Είχα μια μεγάλη συνάντηση μαζί του, ανταλλάξαμε απόψεις. Τον φίλο μου επειδή πολλοί τον εκμεταλλεύονται, δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν. Για την άποψή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη συμμερίζομαι απόλυτα και έχουμε πει ότι θα αποτελέσουμε τουλάχιστον ένα δίδυμο ανθρώπων. Είμαι καλός δικηγόρος, αυτά που μου περισσεύουν τα βάζω στο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο, άνθρωποι σαν εμάς να μην παίρνουν ικανοποίηση. Δεν είχα ποτέ τέτοια άποψη για κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας. Του το είπα, μπροστά στον Ζαγοράκη» και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ του κοστίζει πολύ περισσότερο και παίρνει λιγότερες ικανοποιήσεις από αυτά που πληρώνει. Μου απάντησε, ‘πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι’. Του είπα ότι δεν γίνεται αυτό. Του είπα ότι με θωρώ ευλογημένο που είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να πουλήσω τις μετοχές μου. Έχουμε δώσει τον λόγο μας να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Τον προσκάλεσα να έρθει την Κυριακή, να έρθει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εγώ είμαι προσκεκλημένος να δω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσει τις στιγμές που του αξίζουν".

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ που συναίνεσε για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Μπλιώνα, ανήμερα της μαύρης επετείου του θανάτου του. «Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον ΠΑΟΚ που συναίνεσε για ενός λεπτού σιγή για τον Μπάμπη Μπλιώνα. Εύχομαι αυτό να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα στο γήπεδο έχουμε να μοιράσουμε τα πάντα, στην εξέδρα όμως το όνειρό μου είναι να έχουμε αδερφωμένους οπαδούς».

Τέλος, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ΑΕΛ. «Είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς καμία ένταση. Είμαι στεναχωρημένος από την απόδοση της ΑΕΛ. Είμαι και από την Κυριακή για την τραγική απόδοση. Αποτελούν προσβολή στην προσπάθεια που κάνω, τέτοιες εμφανίσεις. Όλα τα ματς είναι τελικός για εμάς. Είναι πολλά πράγματα που μας έχουν πειράξει αλλά πρέπει να τα κρατήσουμε για τα αποδυτήρια. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Μετράω μέχρι το 100 για να πάρω αποφάσεις. Αυτή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της με κάθε τρόπο. Δεν ξεγελιέμαι από τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά και την εμφάνιση με την ΑΕΚ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω και από συμπεριφορές ανθρώπων που βλέπω. Θα τα διορθώσω όλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass