ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ «2 ΣΤΑ 2»

Για το πρώτο διπλό στην Ξάνθη

*Αλ. Ζέστας: «Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα»

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2016 8:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην Ξάνθη δοκιμάζεται σήμερα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής στον 2ο όμιλο, ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος στις 17.00 στο κλειστό «Χρ. Χριστοδούλου» θα αντιμετωπίσει την τοπική Ασπίδα.

Πρόκειται για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη η οποία μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στοχεύει στο «2 στα 2». Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι των νεοφώτιστων στην κατηγορία, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Ερμή Αγιάς, αφού η Ασπίδα θα παλέψει σκληρά για την πρώτη της νίκη και μάλιστα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μέσα στην έδρα της.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων και ο συνεργάτης του Γρηγόρη Γιασάρη στο τεχνικό τιμ του Ερμή, Αλέξης Ζέστας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας θέλει να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στην πρώτη του επίσημη αναμέτρηση μέσα στην έδρα του. Από την άλλη πλευρά για μας είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα ατού μας και να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνα γιατί είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας.

Κρατάμε το β’ ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας που ήμασταν πάρα πολύ καλοί και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση. Το θετικό για μας είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο Αλέξης Ζέστας.

Αγωνιστικά οι Τριανταφύλλου και Νταλός ταλαιπωρούνται από κάποιους μικροτραυματισμούς, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γρηγόρη Γιασάρη. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Γκανέτσας.

Η αποστολή του Ερμή Αγιάς θα αναχωρήσει για την Ξάνθη σήμερα στις 8.00 το πρωί και σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Περρωτής, Αγαπίου, Φαρμάκης Β., Βαβάτσικος, Γούλας, Τσιαμπαλής, Φαρμάκης Αθ., Μηλιώνης, Νταλός, Χαλκιάς και Τριανταφύλλου.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)

ΔΑΚ Βικέλας, Φίλιππος Βέρ.-Πιερικός Αρχέλαος

Κλ. Αρναίας, Στρατώνι-Καστοριά

Κλ. «Χρ. Χριστοδούλου», Ασπίς Ξ.-Ερμής Αγιάς

ΔΑΚ Αγρινίου, Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης

Κλ. Πολυγύρου, Πολύγυρος-ΧΑΝΘ

ΔΑΚ Αγ. Παύλου, Ευρώπη Πευκ.-Ανατόλια

Γέφυρα Θεσσαλονίκης, Γέφυρα-Ερμής Λαγκαδά

Κλ. Καρδίτσας, Καρδίτσα-Αίας Ευόσμου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ερμής Αγιάς       2

Ερμής Λαγκαδά        2

Γέφυρα        2

Καστοριά     2

ΧΑΝΘ    2

Πολύγυρος         2

Πιερικός      2

Χ. Τρικούπης      2

Ασπίδα Ξ.    1

Καρδίτσα     1

Ανατόλια     1

Αγρίνιο        1

Φίλιππος Β.        1

Αίας Ευόσμου   1

Στρατώνι     1

Πευκοχώρι 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass