ΧΘΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (1-1)

Μοιράστηκαν τα πάντα...

*Η ΑΕΛ «ξύπνησε» μετά το γκολ που δέχθηκε και ισοφάρισε με τον Ντοντό

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2016 11:29

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Λεβαδειακός και ΑΕΛ μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε χθες στη Λιβαδειά και το τελικό αποτέλεσμα (1-1) κρίνεται δίκαιο όπως διαμορφώθηκε από τα γκολ που πέτυχαν ο Σίλβα(56') και Ντοντό(66') με την ΑΕΛ να «ξυπνάει» όταν δέχθηκε το γκολ και στη συνέχεια να διεκδικεί τη νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης σίγουρα με βάση την εικόνα του αγώνα έμεινε ικανοποιημένος αλλά η εμφάνιση σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε αυτή που είχε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό της περασμένης αγωνιστικής. Ειδικά η άμυνα της ΑΕΛ πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές, ο Καβουσάκης αναγκάστηκε στο 69' να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει τον βαθμό.

Γενικά ο βαθμός κρίνεται επιτυχία απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλή έδρα και το κυριότερο ξέρει τα ... «μονοπάτια» της κατηγορίας. Η λαρισινή ομάδα, παρουσία αρκετών φιλάθλων της, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, με τον Παπαπέτρου τον διαιτητή... «οφσάιντ από πλάγιο» να μην "κιτρινίζει" κάποια χτυπήματα παικτών του Λεβαδειακού που θα μπορούσαν να τιμωρηθούν.

Γενικά τέτοιοι βαθμοί είναι πολύτιμοι για τον στόχο της παραμονής αλλά όχι για το βήμα παραπάνω. Αλλά πρώτα είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας και μετά η ΑΕΛ θα κοιτάξει να φθάσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές σίγουρα η ΑΕΛ αρχίζει να έχει καλύτερα «πατήματα» στην κατηγορία και πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού πολλοί παίκτες είναι άπειροι από τη Σούπερ Λίγκα..

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ντοντό δεν έχει χάσει από καμία ελληνική ομάδα που βρέθηκε αντίπαλος(τόσο σαν παίκτης της Καμπάλα όσο και της ΑΕΛ) ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ (παλικαρίσιο) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης πιστός στο δόγμα ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ξεκίνησε με την ίδια τακτική, το 3-4-3, έχοντας τρία σέντερ μπακ πάλι τους Γκόλια, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, στη μεσαία γραμμή τους Κόντορ (αριστερά), Αναστασόπουλο, Φατιόν, Ρέντζα(δεξιά) και πιο μπροστά τους Αβραάμ(αριστερά), Ναζλίδη και Ντοντό(δεξιά).

Από την άλλη ο γνώριμος στο λαρισινό κοινό προπονητής του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς(έχει μερίδιο στην περσινή άνοδο της ομάδας) ξεκίνησε με 4-2-3-1.

Η λαρισινή ομάδα στο ξεκίνημα ήταν αρκετά καλή και φάνηκε ότι μπήκε για τη νίκη. Αλλά από το δεκάλεπτο και μετά περιορίστηκε σε πιο αμυντικό ρόλο με τους γηπεδούχους να φθάνουν πιο κοντά στο γκολ.

Από το 25' κι έπειτα η ΑΕΛ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με τον Ναζλίδη να κάνει απειλητικό σουτ και στο 45' ο Ντοντό να χάνει την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου.

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του δευτέρου μέρους στο 55' ο Σίλβα έκανε το 1-0 και ο Αναστασιάδης έριξε στον αγώνα τον Βαρέλα που από αυτόν ξεκίνησε η ισοφάριση που πέτυχε ο Ντοντό.

Η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική καθώς κέρδισε μέτρα, με τον Λεβαδειακό όμως να απειλεί στις αντεπιθέσεις κυρίως με το Μάντζιο που στο 69' έφθασε κοντά στο γκολ.

Από το 80' και μετά το παιχνίδι έγινε «ρώσικη ρουλέτα» με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το «τρίποντο» και όχι τον βαθμό.

Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται δίκαιο.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ

5: Κόρνερ από αριστερά του Αβραάμ ο Γκόλιας πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

6: Ατομική προσπάθεια του Ναζλίδη αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα ο Μοσχονάς.

21: Εκτέλεση φάουλ του Μίλιαζες η μπάλα καταλήγει άουτ.

22: Σέντρα του Κουλιμπαλί αλλά ο Μάντζιος προ του Καβουσάκη δεν προλαβαίνει την μπάλα και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

25: Σουτ του Κουλιμπαλί από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Καβουσάκης.

27’ Σουτ του Ναζλίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μοσχονά.

32: Εκτέλεση κόρνερ από τον Αβραάμ ο Γιοβάνοβιτς πιάνει κεφαλιά στην αγκαλιά του Μοσχονά.

32: Σουτ του Γιακουμάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ η μπάλα καταλήγει άουτ.

36: Σέντρα από δεξιά του Γιακουμάκη ο Μάντζιος πιάνει κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

44’ Φάουλ του Μιλιάζες, κεφαλιά προς τα πίσω του Μπάντζιου η μπάλα καταλήγει αόυτ.

45’ Ο Ναζλίδης μεταβιβάζει στον Ρέντζα που από τα δεξιά κάνει σέντρα αλλά ο Ντοντό δεν μπορεί να σουτάρει και προλαβαίνει ο Μουλόπουλος και αποκρούει σε κόρνερ.

56’: Σέντρα από δεξιά του Ζεζίνιο, Καβουσάκης και Κόντορ δεν μπήκαν στη φάση και ο Τόνι Σίλβα από κοντά κάνει το 1-0

66’: Φάουλ της ΑΕΛ από δεξιά που εκτελεί ο Βαρέλα, ο Ντοντό κερδίζει στον αέρα όλους τους αντιπάλους του και κάνει το 1-1-

69’ Σουτ του Μάντζιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούει εντυπωσιακά ο Καβουσάκης.

71’: Σέντρα από δεξια του Βαρέλα ο Ουόν απομακρύνει προ του Αβραάμ.

72: Σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Μπελγκαζουανί η μπάλα καταλήγει άουτ.

84’: Σουτ του Μπελζαγκουανί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Γιοβάνοβιτς αποκρούει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος του Καβουσάκη

84’ Από λάθος του Κόντορ, ο Μάντζιος κάνει σέντρα και ο Φάρκας αποκρούει σε κόρνερ στη γραμμή του τέρματος.

90’+2: Σουτ του Βαρέλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο ο Μοσχονάς που έπεσε στη σωστή γωνία.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ΑΕΛ κορυφαίος ο Ντοντό και ακολούθησε ο Καβουσάκης. Ο Βαρέλα έδωσε πνοή στην ομάδα ενώ από την άμυνα καλύτερος ο Γιοβάνοβιτς.Οι υπόλοιποι σε χαμηλά επίπεδα.

Από την ομάδα του Λεβαδειακού καλύτεροι οι: Σίλβα, Ουόν , Μεντί και Μουλόπουλος.

Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαπέτρου, που δεν έκανε το μεγάλο λάθος(βελτιώθηκε στα τελευταία πέντε χρόνια...) και έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αναστασόπουλο, Γκόλια και Μουλόπουλο. Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε με τους βοηθούς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μίλιαζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας (80’ Καραγκουέ), Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί (70’ Μπελγκαζουανί), Σίλβα

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61’ Βαρέλα), Φατιόν (80’ Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (87’ Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβράαμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass