ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δυνατά τεστ περιμένουν τον Ερμή

*Σήμερα κόντρα στην ΑΕΛ (16.30, κλ. Νεάπολης) και την Κυριακή στην Καρδίτσα *Αλ. Ζέστας: Βασιζόμαστε στην ποιότητα των παικτών μας

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 8:50

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Λίγο πριν την τελική ευθεία για το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής βρίσκεται ο Ερμής Αγιάς. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη θα δώσει δύο δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι

της χρονιάς (2/10 με το Στρατώνι εντός έδρας) και συγκεκριμένα σήμερα στις 16.30 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη ΑΕΛ, ενώ την Κυριακή θα δοκιμασθεί στον Παλαμά.

«Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας μας, καθώς από Δευτέρα θα έχουμε αγωνιστικούς προσανατολισμούς και πιο συγκεκριμένους στόχους για την πρεμιέρα με το Στρατώνι στο κλειστό της Αγιάς» επισήμανε ο συνεργάτης του Γρηγόρη Γιασάρη στο τεχνικό τιμ του Ερμή, Αλέξης Ζέστας και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό ότι μέχρι τώρα η προετοιμασία κύλησε ομαλά, χωρίς να έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Αυτό μας βοήθησε στο έργο μας ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια στα οποία είδαμε ορισμένα πράγματα και κυρίως που πονάμε για να βελτιωθούμε. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά ακόμα, αλλά λόγω ποιότητας παικτών πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα.

Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε να δώσουμε, πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια που μπορώ να πω ότι θα έχουν τον χαρακτήρα του κρας-τεστ για το παιχνίδι με το Στρατώνι.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΛ, μία πολύ δυνατή και ικανή ομάδα, ενώ την Κυριακή θα πάμε στην Καρδίτσα. Θέλαμε και τα δύο αυτά παιχνίδια να είναι εκτός έδρας για να δοκιμάσουμε σε ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες τις δυνατότητές μας.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και κυρίως από την ανταπόκριση των παικτών. Δείχνουν διάθεση, όρεξη για δουλειά και τα μηνύματα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πιστεύω είναι θετικά. Σίγουρα η Β’ Εθνική δεν παύει να είναι ένα πρωτάθλημα καινούργιο για μας, δεν ξέρουμε ακόμα τις ομάδες πως έχουν καταλήξει, δηλαδή υπάρχουν πολλές άγνωστες παράμετροι. Εμείς ωστόσο βασιζόμαστε στην ποιότητα των παικτών μας, με κορυφαίο τον Νέστορα Κόμματο, οι οποίοι έχουν το σθένος να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας» κατέληξε ο Αλέξης Ζέστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass