ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 1-0

Πρεμιέρα με «διπλό» για Ολυμπιακό

* ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-0, Παναθηναϊκός-Αγιαξ 1-2

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 1:20

Με γκολ του πολύπειρου Εστέμπαν Καμπιάσο στο 42ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League επικρατώντας στη Βέρνη της Γιουνγκ Μπόις 1-0, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου και πήρε με το «καλημέρα» προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 61' ο Λεάλι είπε «όχι» στο 1-1, αρχικά σε σουτ του Φρέι και στη συνέχεια στην εξ επαφής προσπάθεια του Κούμπο.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (Άντι Χάτερ): Εμποκό, Σούτερ, Ροσέ, Φον Μπέργκερ, Λέσιακς, Μπερτόνε, Ζακάρια, Ραβέ (86' Ντουά), Σουλεϊμάνι, Φρέι (78' Σικ), Κούμπο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (90' +3 Ρομαό), Μάριν (63' Αντρέ Μάρτινς), Σεμπά, Ιντέγε (82' Καρντόσο).

*Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα στην πρεμιέρα του Europa League. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς ήταν πολύ καλή στο τέλος του αγώνα και στάθηκε άξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ιταλική ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία κι έχασε αυτή τις καλύτερες ευκαιρίες για το γκολ που όμως δεν ήρθε για καμία ομάδα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (57' Σάκχοφ), Κάμπος (58' Κρέσπο), Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (79' Τιάμ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ροντρίγκες, Μπαντέλι, Κάλινιτς, Αστόρι, Μαξιμιλιάνο Ολιβέιρα, Σαλσίδο (74' Μπερναντέσκι), Μπόρχα Βαλέρο, Τόμοβιτς, Ίλισιτς (63' Σάντσες) και Μπαμπακάρ (76' Τέλλο).

*Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 20.000 θεατές.

* Τα... παιδικά λάθη των αμυντικών του και η λανθασμένη αντιμετώπιση του αγώνα στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα με 1-2 από τον Άγιαξ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 7ο όμιλο του Europa League.

Ο Μπεργκ στο 5' έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι», αλλά ο Τραορέ στο 33' και ο Ρίντεβαλντ στο 67' ανέτρεψαν τα δεδομένα στο παιχνίδι. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός (αποβλήθηκαν οι Ιβανόφ στο 69' και Γουακάσο στο 91' ), ενώ με 10 ο Άγιαξ (στο 79' ο Ζιχ).

Διαιτητής: Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)

Κόκκινες: 69' Ιβανόφ (δεύτερη κίτρινη), 90' +1 Γουακάσο-79' Ζιχ (δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο, Μέστο, Βιγιαφάνιες - Βίργκεβερ, Ζιχ, Γκούντελι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (68' Βιγιαφάνιες), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ (73' Σάμπα), Γουακάσο, Χουλτ, Λεντέσμα (65' Λέτο), Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ

ΑΓΙΑΞ (Π.Μπος): Ονάνα, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Τραορέ (73' Ντόλμπεργκ) , Κλάασεν (90' Σόνε), Γιουνες (86' Σινγκραβεν), Ζίεχ, Βίργκεβερ, Γκούντελι, Ντάικς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass