ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΣΑΤ:

Αδιαπραγμάτευτη η προστασία της αρχής της ελευθεροτυπίας

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 20:41 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Σεπ 2016 20:49

Σχετικά με την από 14/9/2016 δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια, στην οποία και αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal News», απειλώντας τους υπευθύνους της, ο ΠΣΑΤ(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) τοποθετήθηκε και τονίζει με ανακοίνωσή του προς κάθε κατεύθυνση, τα εξής:

«Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και κατ’επέκταση των δημοσιογράφων, που εργάζονται σε αυτά, η άσκηση κριτικής και η ελεύθερη άποψη για γεγονότα και πράξεις, που υποπίπτουν στην αντίληψή τους και έχουν ασφαλώς δημόσιο ενδιαφέρον, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, που αναφέρεται ο κ. Κούγιας.

Είναι ο βασικός κανόνας της ελευθεροτυπίας και επί τούτου, κανείς εργαζόμενος συνάδελφός μας στα ΜΜΕ δεν μπορεί να αποδεχθεί απειλές, που κατά κόρον εκτοξεύει ο κ. Κούγιας, στην από 14/9/2016 δήλωσή του.

Ο κ. Κούγιας και όσοι επιχειρούν να το αγνοούν αυτό, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αρχές της ελευθεροτυπίας αποτελούν αδιαπραγμάτευτο αγαθό για τον ΠΣΑΤ, τα μέλη του και όλους τους αθλητικούς συντάκτες. Στην κατεύθυνση αυτή, καλούμε τον κ. Κούγια να αναθεωρήσει το νόημα της από 14/9/2016 δήλωσής του και να συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος αυτός, της στοχοποίησης δηλαδή συναδέλφων μας, είναι ολισθηρός και αχρείαστος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass