ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Το ποδόσφαιρο γύρισε χρόνια πίσω…

*Απ. Στύλος: «Πανάξια νίκη, πεντακάθαρα πέναλτι»

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2016 11:43

Διάσταση απόψεων είχαμε στη συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών, όπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης του Απόλλωνα Λάρισας ανέφερε πως το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω με τη διαιτησία του κ.Μηλιάδη και τις αποφάσεις του, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Πύδνα Κίτρους Αποστόλης Στύλος έκανε λόγο για πεντακάθαρα πέναλτι και για πανάξια νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Σάκης Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λάρισας): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και στις ομάδες που αγωνίζονται στο 2ο όμιλο.

Και φυσικά στη δικιά μας την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα είχαμε πρεμιέρα με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτές. Με όλο τον σεβασμό και όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Αποστόλη του Στύλου, θεωρώ ότι η νίκη του Κίτρους δεν είναι πανάξια. Ένα αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε από άλλους παράγοντες που όσοι ήταν στο γήπεδο, το είδαν.

Είμαι από τους ανθρώπους, που δεν θέλω να μιλάω για εξωαγωνιστικά θέματα. Είμαι από τους νέους ανθρώπους που θέλω να βοηθήσω να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Έχουμε 90 αγωνιστικά λεπτά όλες οι ομάδες να διαχειριστούμε. Τίποτα λιγότερο. Τίποτα περισσότερο.

Αυτό που θέλουμε είναι να μην υπάρχει αδικία για καμία ομάδα. Σήμερα οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπάθησαν πάρα πολύ απέναντι σε μια καλή ομάδα. Με τις όποιες ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Και από εκεί και πέρα, είδαμε κάποια πράγματα που το μόνο που κάνουν, είναι να μας γυρνάνε χρόνια πίσω.

Εμείς πήραμε το μάθημά μας. Από αύριο θα αξιολογήσουμε το τι συνέβη στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους παίκτες πως πρέπει να κερδίσουν περισσότερα πράγματα στο γήπεδο από έναν αντίπαλο για να κατακτήσουν τη νίκη. Πραγματικά θέλω να συγχαρώ και πάλι τα παιδιά μας που αγωνίστηκαν σήμερα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα.

Και όχι μόνο αυτό, χάσαμε και δύο βασικούς παίκτες με κόκκινες κάρτες και δεχθήκαμε πολλές κίτρινες.

Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήτανε γιορτή του ποδοσφαίρου, με δυο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, ένας άνθρωπος κατόρθωσε να γίνει το επίκεντρο του παιχνιδιού. Χωρίς λόγο. Εύχομαι στον Απόστολο και την ομάδα του Κίτρους καλή συνέχεια και εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, στη Φιλιππιάδα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα όπως τους χάσαμε, θα τους καλύψουμε σε άλλο παιχνίδι».

Απόστολος Στύλος(Πύδνα Κίτρους): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν, σε όλους. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία και θα το ανταποδώσουμε, στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη με δεδομένο ότι αγωνιστήκαμε σε μία αντίπαλη έδρα με μια ομάδα που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Πολύ καλά οργανωμένη. Απέναντι σε μια ομάδα που παρακολουθώντας τα φιλικά ιδίοις όμμασι και στέλνοντας κάποιους ανθρώπους είδα μία καλά δουλεμένη ομάδα, μια ομάδα που θέλει να παίξει και παίζει ποδόσφαιρο.

Οπότε η νίκη μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, ένα τετ-α-τετ με τον Κυπαρίσση και μια διπλή ευκαιρία με τον Ιορδανίδη ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε καμία κλασική ευκαιρία μπροστά στο τέρμα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο οι ισορροπίες ήταν 11 εναντίον 11, πάλι εξακολουθούσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε μία αδράνειά μας όμως με λάθος παίξιμο από εμάς από ένα fair play και δεν ευθύνεται ο αντίπαλος γι΄αυτό, με μία μεγάλη μπαλιά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρότι το παιχνίδι δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Αντιδράσαμε, κερδίσαμε τα πέναλτι που από τη δική μου οπτική γωνία, ήταν πεντακάθαρα. Και πιστεύω ότι πήραμε μία πανάξια νίκη. Για να έχει αξία αυτή η νίκη, επιβάλλεται να κερδίσουμε την επόμενη Κυριακή, την ομάδα της Αμβρακίας Κωστακίων. Να ευχαριστήσω ξανά τον Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο του τον κ. Θεοδοσιάδη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Παρότι σήμερα η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή, αυτό που είδα στα φιλικά με εντυπωσίασε και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ανακάμψει και άμεσα».

-Για το αν ήταν όντως πέναλτι: «Ήταν καθαρές ανατροπές. Και στις δύο φάσεις. Αυτά είδα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, αυτή την εικόνα έχω. Αν στο δεύτερο πέναλτι έγινε ανατροπή απ΄έξω, μπορεί να έχετε δίκαιο εσείς. Θα δείτε στο βίντεο του αγώνα που έχει ο Απόλλωνας και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί. Αν δεν ισχύουν αυτά που λέω για πεντακάθαρα πέναλτι ο πρώτος που θα ανακαλέσει θα είμαι εγώ. Το ότι υπήρξε παράβαση και στα δυο πέναλτι είναι πεντακάθαρο. Στο δεύτερο ακούσθηκε ο θόρυβος της κλωτσιάς μέχρι εμάς».

-Για τη διαιτησία, αν ευνόησε ή αδίκησε κάποια ομάδα: «Οι φάσεις στα πέναλτι ήταν πεντακάθαρες. Είδατε εσείς άλλες φάσεις, για να τις σχολιάσουμε μια-μια;»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Νίκος Πετρουζέλης(Πύδνα Κίτρους): «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση με τον Απόλλωνα δουλέψαμε πάρα πολύ, ξέραμε ποια ήταν τα ατού και τα εξαφανίσαμε. Δεν θυμάμαι ο Απόλλων, εκτός από μια ψιλοευκαιρία να πλησίασε την εστία. Είχαμε τον έλεγχο και δεν υπήρξε περίπτωση να χάσουμε αυτό ματς».

Νίκος Ιορδανίδης(Απόλλωνα Λάρισας): «Σήμερα είδε όλος ο κόσμος τι έγινε εδώ. Αυτό θα μας δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί πιστεύω πως δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Απλά θα σταθώ πως σήμερα ήταν καθαρή κλεψιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για το πρωτάθλημα και θα μάθουμε από όλα αυτά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass