ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 3-0

Εξαιρετική η U-20 της ΑΕΛ

* Τα γκολ: Καλούσης, Μακρής και Αναγνώστης

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2016 10:31

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα U-20 της ΑΕΛ κέρδισε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ την αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 3-0, στην πρεμιέρα του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Καλούσης, Μακρής και Αναγνώστης τα γκολ για τους «βυσσινί» που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ενώ θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα τέρματα.

Στο 8ο λεπτό ο Κεϊτά με κάθετη πάσα βρήκε τον Γκέρτι Χοτζάλι, όμως ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να βρει εστία με το αριστερό απέναντι από τον Παπαδόπουλο. Οι «βυσσινί» συνέχισαν την πίεση και στο 10’ ο Γιάννης Κυρίτσης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Κεϊτά τσίμπησε την μπάλα πριν προλάβουν οι αμυντικοί όμως η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 16’ όταν ο Κεϊτά έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Κώστα Μακρή, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε δύο φάσεις στο 26′ με την κεφαλιά του Καρατάσιου μετά από κόρνερ του Δερμιτζάκη και στο 27′ μετά από ασίστ του Χοτζάλι και τελείωμα του Μακρή δεν κατάφεραν και πάλι να ανοίξουν το σκορ. Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 30′ όταν μετά από ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας, ο Βερνάρδος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουτογλίδη όμως ο «βυσσινί» γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα.

Από ένα πλάγιο του Κουσιά από αριστερά στο 47’, ο Κεϊτά ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο όμως το τελείωμα του έδωσε τη δυνατότητα στον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 51’. Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Καλούσης πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0.

Ο Ηρακλής ένα λεπτό αργότερα προσπάθησε να απαντήσει με τον Συμεωνίδη να βρίσκει χώρο, να κάνει το σουτ όμως ο Κουτογλίδης ήταν στη σωστή θέση για να μπλοκάρει. Καλή συνεργασία στο 60’ από τον Κεϊτά και τον Κουσιά, με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά πάλι ο Παπαδόπουλος του είπε «όχι».

Η ΑΕΛ άρχισε να βρίσκει πιο εύκολα χώρους όσο περνούσαν τα λεπτά και στο 66′ μετά από συνεργασία των Κουσιά, Κεϊτά και Μακρής, ο τελευταίο σούταρε με το αριστερό άστοχα.

Οι «βυσσινί» πέτυχαν το δεύτερο γκολ στο 81’ όταν ο Κεϊτά μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μακρής από το ύψος του πέναλτι με το αριστερό έκανε το 2-0.

To τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αναγνώστης με τη συμπλήρωση του 90α λέπτου όταν βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα και με το αριστερό αρχικά σημάδεψε το δοκάρι, όμως η μπάλα του έκανε το χατίρι καθώς στρώθηκε στα πόδια του και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ U20(Σάκης Αναστασιάδης): Κουτογλίδης, Κυρίτσης Γ. , Παπαδόπουλος Λ., Ναλμπάντης, Καρατάσιος (32’ Καλούσης), Δερμιτζάκης (59’ Γεωργακόπουλος), Χοτζάλι, Κυρίτσης Θ., Κουσιάς (75’ Αναγνώστης), Μακρής, Κεϊτά.

ΗΡΑΚΛΗΣ U20(Γιάννης Αμανατίδης): Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Γουνόπουλος, Μπαλάσκας(85’ Κοϊλανίτης), Καραΐσκος, Βλαχόπουλος, Ρότα, Αλεπούδης(59’ Πεχλιβανίδης), Συμεωνίδης, Βερνάρδος, Δαμουλάκης (62’ Δραγάνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass