ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

«Παίζει μπάλα» ο Δήμος…

*Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και αναμένεται να δημοπρατηθεί μέσα στο 2016 *Πρόκειται για τα «Γ. Μητσιμπόνας» Α΄, Νεάπολης Α’, «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» και Θεσσαλικού

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2016 8:09

 

Ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τον αθλητισμό στην πόλη της Λάρισας και τα ποδοσφαιρικά σωματεία του δήμου αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του 2016 από τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για την ανακατασκευή των αγωνιστικών χώρων σε τέσσερα γήπεδα ήτοι Νεάπολης Α’, «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» και Θεσσαλικού.

Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και ήδη στα χέρια της ΓΓΑ έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα, και αναμένεται η σχετική έγκριση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έγκριση είναι θέμα χρόνου και μόλις δοθεί το «πράσινο» φως ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή τη σχετική σύμβαση.

Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή των αγωνιστικών χώρων των προαναφερόμενων γηπέδων, δηλαδή θα γίνει εκσκαφή σε βάθος 40 μέτρων θα τοποθετηθεί νέα βάση, θα δοθούν οι απαραίτητες κλίσεις και θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας. Σε ό,τι αφορά στους περιβάλλοντες χώρους των προαναφερόμενων γηπέδων (κερκίδες, ταρτάν κ.λπ.) θα αναμορφωθούν με δημοτικά έξοδα. Η δημοτική αρχή θα συμπεριλάβει στο νέο προϋπολογισμό το σχετικό ποσό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της δημοτικής αρχής το έργο θα έχει δημοπρατηθεί τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου αφού τα χρήματα του προγράμματος πρέπει να απορροφηθούν πριν το 2017.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο χρειάζεται η πόλη και μια μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής» σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος και πρόσθεσε:

«Τα γήπεδα αυτά είναι πάνω από 15 χρόνια και παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι σε κακή κατάσταση και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αθλουμένων. Είναι ένα αναγκαίο έργο για την πόλη».

ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass