ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κανονικά Ντοντό και Κουτσιανικούλης

*Το Σάββατο φιλικό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 11:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ και όλοι περιμένουν πότε θα γίνει γνωστή η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του, δουλεύουν καθημερινά για να μοντάρουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Χθες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους τόσο ο Ντοντό όσο και ο Κουτσιανικούλης, ποδοσφαιριστές που όταν θα είναι 100 % έτοιμοι, θα υπολογίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ θα δώσει μεθαύριο Σάββατο ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, με την ελπίδα ότι θα είναι το τελευταίο και το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει-επιτέλους- το πρωτάθλημα.

Οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό(18:00) και ουσιαστικά ο κ.Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, που σκέφτεται για το πρωτάθλημα.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι χθες δέχθηκε αίτημα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προκειμένου να χορηγήσει άδεια στον διεθνή ποδοσφαιριστή Ανδρέα Αβραάμ, ώστε να ενσωματωθεί από σήμερα 1/9/16 με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου, για να συμμετέχει στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα της 6ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο το Βέλγιο. Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΑΕΛ ενέκρινε τη χορήγηση άδειας στον ποδοσφαιριστή της ο οποίος αναχώρησε για την Κύπρο.

Ο ΡΟΒΙΘΗΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Ο Μανώλης Ροβίθης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, καθώς συμφώνησε σε όλα και θα είναι στο Ηράκλειο για να υπογράψει για έναν χρόνο. Ο 24χρονος μέσος ο οποίος την περυσινή σεζόν, αγωνιζόταν στην ΑΕΛ και λύθηκε το συμβόλαιο, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ, προκειμένου να επιστρέψει στους Κρητικούς και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass