ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Γκολ και θέαμα στη Γιάννουλη

*Ο Ηρακλής Λάρισας ορεξάτος και καλύτερος κέρδισε τη Δήμητρα 4-2

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2016 7:22 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Αυγ 2016 7:51

Του Χρήστου Αρχοντούλη / Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στη Γιάννουλη, όπου ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε της τοπικής Δήμητρας με σκορ 4-2.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν γκολ και θέαμα από τις δυο ομάδες, που αγωνίσθηκαν χωρίς σκοπιμότητα και έδειξαν καλά στοιχεία.

Ιδιαίτερα βέβαια οι φιλοξενούμενοι, που ήταν πολύ ορεξάτοι από την αρχή του αγώνα και αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, θα παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας.

«Δουλεύουμε πάρα πολύ με τα νέα παιδιά, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να παραμένουμε προσγειωμένοι» επισήμανε ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Γιάννης Τσακμακίδης και συμπλήρωσε: «Ουσιαστικά κτίζουμε μια καινούργια ομάδα και δεν είναι εύκολο από νωρίς να δείξουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Με ικανοποίηση όμως διαπιστώνω πως οι παίκτες μου εμπεδώνουν σιγά-σιγά αυτά που επιδιώκουμε να περάσουμε και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Τα αποτελέσματα των φιλικών, έχουν δευτερεύουσα σημασία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή και χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής: «Παρουσιασθήκαμε κουρασμένοι και δεν είχαμε καθαρές σκέψεις, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Δεν ήμασταν καλοί, όμως τα φιλικά γι΄αυτό γίνονται, προκειμένου να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας.

Γνωρίζουμε πού θέλουμε βελτίωση και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ευελπιστώ πως θα είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

ΤΑ ΓΚΟΛ

Μόλις στο 3΄σε απευθείας φάουλ του Ζαφειρίου, η μπάλα αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναγιωτόπουλου.

Ακολούθως ο Ηρακλής έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ και η Δήμητρα είχε δυο-τρεις καλές στιγμές.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το ημίχρονο, ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ.

Με ατομική προσπάθεια ο Αποστόλου ελίχθηκε όμορφα και έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Παναγιωτόπουλου, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 48΄με ωραία προσπάθεια ο Γκιουρσάνης εκμεταλλευόμενος και λάθος που έγινε, με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 58΄, ο Χατζηγρηγορίου με πλασέ μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2.

Ο Ηρακλής όμως ήταν αποφασισμένος να πάρει τη φιλική νίκη και στο 63΄ο Φώτος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3, ενώ στο 70΄ο Κυρίτσης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-4.

Η Δήμητρα κατάφερε να μειώσει εκ νέου στο 80΄με πλασέ του Σπύρου σε 2-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ.Γκόγκος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Καραγιώργος, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Μανάκας, Θώμος, Γκατζούλης, Τσιαντούλης, Κοταρέλας, Αλεξόπουλος, Σπανός.

Αγωνίσθηκαν στην επανάληψη και οι: Κουρούτσαλης, Τασιός, Χατζηγρηγορίου, Καρέλας, Μαντζαφλάρας, Κουταλιάς, Σινάνι, Σπύρου, Κυρανούδης, Κονδυλάς, Σκούρας, Μηνάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Φορτομάρης, Καλπίας, Καραγιάννης, Λιανός, Αποστόλου, Σουλτούκης, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Μπάμης.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κυριάκης, Κούρτης, Κυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ντιντής, Κουτσουνάκης, Τσακάλι, Φώτος.

Γήπεδο στολίδι

Καταπληκτικός ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Γιάννουλης και αυτό οφείλεται καθαρά στο έργο του φροντιστή της Δήμητρας Βαγγέλη Χατζηγιάννη, που παίρνει… άριστα δέκα με το μεράκι που δείχνει, δουλεύοντας πρωί και βράδυ.

Ο Καρδιτσιώτης ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ομάδα της Γιάννουλης, βλέπει το γήπεδο ως δεύτερο σπίτι του και αποσπά θετικά σχόλια, ακόμη και από τους αντιπάλους των «Πρασίνων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass