ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τσούτσος παρέμεινε στην ΑΕΛ

*Αποχώρησαν Παπανικολάου, Αθανασόπουλος

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 8:43

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες επίσημα την παραμονή του Τσούτσου και την αποχώρηση των αθλητών Χρήστου Παπανικολάου και Κώστα Αθανασόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ ανακοινώνει την επισημοποίηση της παραμονής του Νίκου Τσούτσου στο ρόστερ της ομάδας μας για μία ακόμη χρονιά. Ο έμπειρος power forward έχει αποτελέσει μία απόλυτα σταθερή και αξιόπιστη λύση για την ΑΕΛ και έχει προσφέρει τα μέγιστα τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Η διοικούσα επιτροπή εύχεται και στον Νίκο υγεία ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Καλή συνέχεια Χρήστο και Κώστα

Επίσης η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τους Χρήστο Παπανικολάου και Κώστα Αθανασόπουλο για την πολύτιμη συμβολή τους στην επίτευξη της ανόδου πέρυσι, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους τόσο στην προσωπική τους και επαγγελματική τους ζωή και στον χώρο του αθλητισμού. Τόσο ο Χρήστος όσο και ο Κώστας συνέβαλαν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει η ΑΕΛ τους στόχους της.

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Θεωρώ ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν επιτυχημένη. Περάσαμε όμορφα και έκανα καινούργιους φίλους τόσο σε ό,τι αφορά τους συμπαίκτες μου όσο και με ανθρώπους της διοίκησης».

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

«Ήταν μια καλή χρονιά που συνοδεύτηκε και από την επιτυχία της ανόδου για την ΑΕΛ. Εύχομαι η ομάδα να τα καταφέρει και φέτος και να πετύχει τους στόχους της στην Α2».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass