ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 9ο «3on3» ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ

Αποθέωση του μπάσκετ στην παραλία

* Νικήτρια του τουρνουά η ομάδα «Χαβαλένθιας»

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 7:34

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο τουρνουά μπάσκετ «3on3» Αγιοκάμπου που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Σωτηρίτσας. Αθρόα η συμμετοχή των «μπασκετικών» του νομού (και όχι μόνο) που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Ταλέντα του μπάσκετ όλων των ηλικιών, καταξιωμένοι παίκτες, συμμετείχαν σε ομάδες που εντάχθηκαν σε 3 ομίλους κατάταξης.
Μέσα σε ένα άριστο αγωνιστικό κλίμα που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη, το πάθος, τον ενθουσιασμό και το ήθος των αθλητών, προσφέρθηκε θέαμα υψηλού επιπέδου στους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις αναμετρήσεις των ομάδων. Οι «αγωνιστικές» εκπλήξεις ήταν μεγάλες και οι ανατροπές στις προβλέψεις των αποτελεσμάτων ήταν πολλές. Νεαροί αθλητές, παίδες και έφηβοι κατόρθωσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αντιμετωπίζοντας «στα ίσα» έμπειρους συναθλητές τους μεγαλύτερων ηλικιών.
Τελικά το μπάσκετ βγήκε κερδισμένο στα παράλια του Αγιοκάμπου και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά που η διοργάνωση …κλείνει δεκαετία!
Κατά τους προκριματικούς αγώνες κατάταξης πέρασαν οκτώ ομάδες που αγωνίστηκαν για το έπαθλο.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1ος Όμιλος
Παπάδες (4 νίκες) και Γαλάζιοι (3 νίκες)
2ος Όμιλος
Προκρίθηκαν από τον όμιλο αυτό οι ομάδες Άμπαλοι (4 νίκες) και Λυσσασμένα Κουτάβια (3 νίκες)
3ος Όμιλος
Προκρίθηκαν από τον όμιλο αυτό οι ομάδες Χαβαλένθιας (7 νίκες), Senjuani (6 νίκες), Ναυάγια (5 νίκες), Ατλάντα Χοκς (5 νίκες).
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Χαβαλένθιας-Ναυάγια (15-6) , (16-11)
Άμπαλοι – Λυσσασμένα Κουτάβια (14-16) (15-11) (11-2)
Senjuani – Γαλάζιοι (15-11) (16-18) (12-10)
Παπάδες – Ατλάντα Χόκς (15-11) (17-19) (11-6)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Χαβαλένθιας (Βαβάτσικος, Ντόνας, Νταλός, Τσιούλκας) – Senjuani (Καρπούζας Χ. , Καρπούζας Θ. , Σπυρόπουλος , Πανάγος) (15-10) (15-12)
Άμπαλοι (Χαρατσής, Κουραμάς Γ. , Κουραμάς Δ. , Χατζηκομνίτσας) – Παπάδες (Λέγκας, Καραδήμας , Μακρίδης, Φιλιππόπουλος) (12-15) (15-10) (11-4)
ΤΕΛΙΚΟΣ
Χαβαλένθιας – Άμπαλοι (10-15) (15-13) (15-9)
*Την πρώτη θέση στο τουρνουά, και το κύπελλο, κατέκτησε η ομάδα Χαβαλένθιας μετά από ένα συναρπαστικό τελικό για «γερά νεύρα» που κρίθηκε στο τρίτο παιχνίδι.
Τον πρώτο αγώνα κέρδισε η έμπειρη ομάδα «Άμπαλων» (Χαρατσής, Κουραμάς Γ., Κουραμάς Δ. , Χατζηκομνίτσας) που στην παράταση κατόρθωσαν να επιβληθούν των αντιπάλων τους με σκορ 10-15.
Στη συνέχεια οι «Χαβαλένθιας» (Βαβάτσικος, Ντόνας, Νταλός, Τσιούλκας) αντέδρασαν, βελτίωσαν την ευστοχία τους, την άμυνά τους και με καλές επιλογές κατόρθωσαν να κερδίσουν τον δεύτερο αγώνα με σκορ 15-13.
Ο τρίτος και καθοριστικός αγώνας του τελικού κρίθηκε «στα σημεία», χαρακτηρίστηκε από πολλές καλές προσπάθειες και των δύο ομάδων, από διακυμάνσεις στο σκορ και από «σκληρές» μονομαχίες. Τελικά η τεχνική, η εμπειρία και το «δέσιμο» των παικτών της ομάδας «Χαβαλένθιας» υπερίσχυσαν του πάθους, του ενθουσιασμού και της «δύναμης» της ομάδας των «Άμπαλων» και το σκορ του τρίτου αγώνα διαμορφώθηκε 15-9, αποτέλεσμα που έκρινε και τον τελικό νικητή.
Το 9ο τουρνουά μπάσκετ «3on3» Αγιοκάμπου ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή πολλών ομάδων, στις οποίες αγωνίστηκαν αθλητές από όλη τη Θεσσαλία. Συγκέντρωσε όμως το ενδιαφέρον και του «μπασκετικού» κόσμου, πολλών γονέων και φίλων του αθλήματος που αγκάλιασαν την διοργάνωση και απόλαυσαν το θέαμα που προσέφεραν οι διαγωνιζόμενες ομάδες.
Οι διοργανωτές θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν τον Δήμο Αγιάς, για την άμεση ανταπόκρισή του και την τεχνική υποστήριξη που τους παρείχε για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και την πρότασή τους για την βελτίωση και αναβάθμιση της αθλητικής αυτής υποδομής, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο μια «θεσμοθετημένη» διοργάνωση που προσελκύει πολύ κόσμο.
Η αυλαία για το 9ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αγιοκάμπου 2016 έπεσε, η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή, που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους φίλους του μπάσκετ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass