ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Σμόλικας: Ακόμα πιο ψηλά τη νέα χρονιά

* Ν. Κακανούλιας: «Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, με λιγότερο άγχος για την επίτευξη του στόχου» *Θ. Ντανίκας: «Κρατήσαμε τον περσινό βασικό κορμό και κάναμε λίγες, αλλά απαραίτητες προσθήκες»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 7:29

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η περσινή άνετη παραμονή του Σμόλικα Φαλάνης στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία (σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο η μάχη της σωτηρίας ήταν αμφίρροπη μέχρι το τέλος), δίνει το έναυσμα στους «πράσινους» να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό του, στους οποίους θα δοθούν οι απαραίτητες ευκαιρίες, ο Σμόλικας Φαλάνης φιλοδοξεί να κερδίσει μία θέση στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Για την επίτευξη του στόχου επιστρατεύεται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο τεχνικός Νίκος Κακανούλιας, που γνωρίζει πολύ καλά τη συνταγή της επιτυχίας (άλλωστε το έργο του κρίνεται άκρως ικανοποιητικό από τη διοίκηση του συλλόγου), ενώ στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, μετά τις αλλαγές που έλαβαν χώρα στο σύλλογο βρίσκεται ο Γιώργος Χώτος.
«Τη φετινή χρονιά -μετά την περσινή, η οποία είχε κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω του μεγάλου αριθμού των ομάδων που υποβιβάστηκαν- θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, με λιγότερο άγχος για την επίτευξη του στόχου. Βλέπουμε να υπάρχει ένα φαβορί για την άνοδο, που είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος είναι ο πρωταθλητής των μεταγραφών. Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα πλαισιώσουν την πεντάδα και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε εκεί μέσα. Παράλληλα θέλουμε να προωθήσουμε τα νέα παιδιά από την ακαδημία.
Αυτός ο στόχος απαιτεί να υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και πολύ υπομονή γιατί μέσα από τη δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Γενικά για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ βλέπω ότι μεγαλύτερη μάχη θα γίνει στην παραμονή» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Νίκος Κακανούλιας, ενώ από την πλευρά της νέας διοίκησης ο Θοδωρής Ντανίκας επισήμανε:
«Πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί έπεφταν πολλές ομάδες από την κατηγορία. Καταφέραμε όμως να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή μας. Φέτος είπαμε να κρατήσουμε τον περσινό βασικό κορμό και να κάνουμε λίγες αλλά απαραίτητες προσθήκες. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε μία άνετη παραμονή. Προπονητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι ο Νίκος Κακανούλιας από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι.
Επειδή φέτος έχουμε νέο διοικητικό σχήμα με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Χώτο, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης για το έργο που πρόσφεραν. Άφησαν μεγάλη παρακαταθήκη κι εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. τον μεγάλο χορηγό μας που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την ομάδα» πρόσθεσε.


Αισιοδοξία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών
Αισιόδοξοι για την επίτευξη του φετινού στόχου δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές του Σμόλικα Φαλάνης. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Κώστας Χάμος: «Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και πιστεύω μέσα από τη δουλειά να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».
Ανδρέας Τσιρβούλης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει εδώ και καιρό αλλά τελικά έγινε φέτος. Βρίσκομαι κοντά σε πολλούς φίλους -ποδοσφαιριστές και διοικητικούς- και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, που κατά βάση είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο με καθαρά ερασιτεχνικό χαρακτήρα και να αναδείξουμε νέα παιδιά μέσα από την ομάδα».
Βασίλης: «Κάνουμε μία πολύ καλή προσπάθεια φέτος, γιατί θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Προωθήσαμε αρκετά παιδιά από την ακαδημία. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι μία άνετη παραμονή και η διεκδίκηση μιας υψηλής θέσης».
Θανάσης: «Εύχομαι όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τις προπονήσεις και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».


Το πάρε - δώσε των παικτών
Αποκτήθηκαν: Τσιρβούλης (Ολύμπικ/Ν. Καρυές), Χάμος (Ανθούπολη), Σαμαράς (από ομάδα της Κύπρου), Γκαλμπογκίνης (Λύκοι), Κωτούλας (Αμπελωνιακός), Αθ. Κωσταρέλος, Δ. Κωσταρέλος (Ομορφοχώρι), Λυγούρας (Φαλανιακός).
Αποχώρισαν: Πατσής, Λιάνος (Ηρακλή Λάρ.), Βάνης (ΑΕΛ), Γραβάνης (Τύρναβος), Μάρκου, Μπουζούκας (Αργυροπούλι), Ντούφας (Γιάννουλη), Ζαμπέτας (έμεινε ελεύθερος).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass