Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ…

Ντοντό για ΑΕΛ…

*Αύριο νέο φιλικό παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2016 9:28

Του Σωτ. Κέλλα

Ο σέντερ φορ που πέρυσι ανάγκασε τον Παναθηναϊκό σε πρόωρο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λίγκ καθώς με τα χρώματα της Καμπάλα πέτυχε δύο τέρματα είναι ο εκλεκτός του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Βραζιλιάνος παίκτης Λουίς Πάουλο Ιλάριο ή Ντοντό με δύο δικά του γκολ ανάγκασε τους «πράσινους» σε ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα έφερε και τον αποκλεισμό για την αθηναϊκή ομάδα. 

Ο Λουίς Πάουλο Ιλάριο ή Ντοντό είναι 29 χρονών(γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1987)  και έχει ύψος 1.74. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζουβέντους του Σάο Πάουλο και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ίντερ Ζάπρεσιτς από την Κροατία(30 συμμετοχές,9 γκολ) . Στη βαλκανική χώρα έμεινε τέσσερα χρόνια, καθώς στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα(δανεικός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) με την οποία σε 12 συμμετοχές πέτυχε 3 τέρματα). Από το 2011 ήταν κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Γκαμπάλα όπου σε 131 παιχνίδια πέτυχε 23 τέρματα. Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του, Βραζιλία, καθώς αγωνίστηκε με τη Ζοϊνβίλ(τρεις συμμετοχές και κανένα τέρμα).

Ο παίκτης ήρθε χθες αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη(τον παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Ηλίας Παλαιοχωρλίδης) και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμενόταν στη Λάρισα.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΕΪΤΑ

Μετά από αρκετές ημέρες δοκιμής ο Ιμπραΐμ Κεϊτά ανήκει στην ΠΑΕ ΑΕΛ  αλλά θα μείνει αρχικά στην U20 της ΑΕΛ για να πάρει παιχνίδια. Έχει περάσει από τις μικρές ομάδες της Γουλβς που τον απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία, ωστόσο προσπάθησε να κάνει γρήγορα το επαγγελματικό βήμα. Πέρυσι αγωνιζόταν στη σλοβάκικη Κοσίτσε (2ης κατηγορίας).

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

 Το έβδομο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ πριν την έναρξη της επίσημης περιόδου στη Σούπερ Λίγκα θα δώσει αύριο στο Ael Fc Arena η Λαρισινή ομάδα με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γνωστές έγιναν οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΛ κόντρα στην Βέροια (20/8, 19:15) με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια ημέρας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2016-17 με αντίπαλο την ΠΑΕ Βέροια στις 20/08/2016 στο AEL FC ARENA και με ώρα έναρξης τις 19:15.

Αναλυτικά οι τιμές:

 ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€

 ΘΥΡΕΣ 16,17 ΚΑΙ 19, 20: 35€

ΘΥΡΕΣ 14,15 ΚΑΙ 21,22: 25€

ΘΥΡΕΣ 4,5,6,7,8: 20€

ΘΥΡΕΣ 3 ΚΑΙ 10: 15€

ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 ΚΑΙ 23: 10€

*Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση για τις ημέρες, τις ώρες και τα σημεία προπώλησης.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σήμερα στο γήπεδο του Αμπελώνα η ομάδα νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ(κάτω των 20 ετών) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού(18.00) που σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Χάνια του Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα θα ενισχυθεί και με παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως ο Χοτζάλι και ο Μασούρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass