ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Διακρίσεις του Π.Γ.Σ. Λάρισας

* Τη 2η θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Καρατσιβής

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 8:50

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ατομικής χρονομέτρησης - αντοχής των κατηγοριών παίδων-κορασίδων στα Τρίκαλα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας τα πήγαν για ακόμη μια φορά περίφημα και ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά που έκαναν όλη την αγωνιστική σεζόν, αφού, όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας, έτσι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, παρά τις ατυχίες τους κατάφεραν να πάρουν ένα αργυρό μετάλλιο και να πλασαριστούν σε πάρα πολύ καλές θέσεις.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, στην κατηγορία παίδων, σε σύνολο 75 αθλητών, ο Καρατσιβής Παναγιώτης κατέλαβε τη 2η θέση, ο Σεκλειζιώτης Ευάγγελος την 5η, ο Λέλας Αντώνης την 22η, ο Κόκκαλης Δημοσθένης την 39η και ο Μπρότσης Ανάργυρος την 72η θέση. Στην κατηγορία κορασίδων, σε σύνολο 17 αθλητριών, η Μιχάκη Αρετή πήρε τη 15η θέση.

Στο αγώνισμα της αντοχής, σε σύνολο 76 αθλητών, ο Σεκλειζιώτης Ευάγγελος κατέλαβε την 17η θέση, ο Καρατσιβής Παναγιώτης τη 19η, ο Κόκκαλης Δημοσθένης την 34η και ο Λέλας Αντώνης την 65η. Η κορασίδα Μιχάκη Αρετή ήρθε 13η σε σύνολο 17 αθλητριών.

Πέραν των επιτυχιών, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον αθλητή Λέλα Αντώνη, ο οποίος έδωσε τον μπροστινό του τροχό στον συναθλητή του Κόκκαλη Δημοσθένη, αφού ο δικός του είχε υποστεί ζημιά και έχασε αρκετό χρόνο περιμένοντας το service της ομάδας. Αυτό δείχνει ότι πλέον των μεμονωμένων επιτυχιών του κάθε αθλητή ξεχωριστά, οι αθλητές λειτουργούν ως ομάδα με σκοπό την επίτευξη των στόχων.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον προπονητή Τσοπούρογλου Απόστολο, καθώς το έργο του από την αρχή της σεζόν αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα που έχουν έρθει μέχρι στιγμής.

Και βέβαια οι αθλητές θέτουν νέους στόχους για την καινούργια σεζόν, με τη διοίκηση του Ποδηλατικού να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, στέκοντας συνεχώς δίπλα τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass