ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΡΑ

Τουρνουά beach volley στον Αγιόκαμπο

*Θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2016 7:45

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αγιοκάμπου τουρνουά beach volley, σε συνεργασία με το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ., στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα.

Το "παρών" θα δώσει και ο κ. Γιάννης Καλμαζίδης προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος μεικτές (άνδρες-γυναίκες) ομάδες όλων των ηλικιών και θα πραγματοποιηθεί στο beach bar Yolo στον Αγιόκαμπο. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές των 16 ομάδων.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή στο τηλέφωνο της γραμματείας 6983760152 ή μέσα από την σελίδα στο facebook fb.me/volleyagiokampos

Η αθλητική αυτή εκδήλωση αποτελεί μέρος των τουρνουά beachvolley γυναικών κάτω των 18 ετών  «Youth Women - U18 Beach Volley, Agiokampos 2016» που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές στην παραλία Αγιοκάμπου κάθε Σαββατοκύριακο από τις 16 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 27&28 Ιουλίου νικήτρια ομάδα του τουρνουά ήταν η Κάστανου – Γάκη που επικράτησε στον τελικό της ομάδας των Παναγιώτου-Τσιγγέλη. Το "παρών" έδωσαν και παρακολούθησαν το τουρνουά ο κ. Josko Milenkoski καθηγητής PhD βόλεϊ και προπονητής βόλεϊ της τουρκικής ομάδας Maliye Milli Piyango.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass