ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

Μια γροθιά...

* «Όπου δύο και ο Χριστός, όπου μπέρδεμα και θάνατος» *«Εγώ απέρριψα τον Ριτζμάιερ»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 11:32

Απολαυστικός και συνάμα αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός των "βυσσινί" έκανε αναφορά για την εικόνα της ομάδας, την εμπιστοσύνη που έχει προς τους ποδοσφαιριστές του, τον Μπερμπάτοφ, τον Ριτζμάιερ αλλά και τους δημοσιογράφους.

Η είδηση που προέκυψε βέβαια από τη συνέντευξη Τύπου, εκτός των υπόλοιπων θεμάτων που εξετάστηκαν ήταν πως ο τεχνικός της ΑΕΛ απέρριψε τον Ριτζμάιερ.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παρά την κούραση από τις προπονήσεις και τη ζέστη, προσπαθήσανε πάρα πολύ και τον Μάιο θα έχουμε αποτελέσματα. Όταν δουλεύεις κάνεις χίλια λάθη και λάθη δεν κάνει μόνος αυτός που κάθεται σπίτι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, διότι όπου δύο και ο Χριστός όπου μπέρδεμα και θάνατος.

Ψάχνω για ένα σέντερ φορ αλλά και να μείνω με αυτά τα παιδιά, θα φτιάξουμε ομάδα.

Όποιος και αν έρθει περνάει από χίλια κύματα. Δεν θα πάρω γουρούνι στο σακί. Θα έρθει να τον δω λίγο στη φάτσα. Να περάσει εργομετρικά. Δεν σας κρύβω ότι η πρώτη διαφωνία μεταξύ εμένα και του Σαββίδη ήταν επειδή δεν ήθελα τον Μπερμπάτοφ.

Και του έλεγα ότι θα μου χαλάσει τα αποδυτήρια. Όχι γιατί ήταν κακό παιδί. Αλλά θα έπαιρνε πολλά, ενώ οι υπόλοιποι ήταν με την... Κ20 και έπαιρναν 700 ευρώ. Και εγώ έμαθα να ξεκινάω από τα αποδυτήρια,

διότι πρώτα αν είναι καλά οι φροντιστές, οι φυσιοθεραπευτές, τότε είμαστε καλά όλοι.

Η ομάδα δεν χτίζεται με το ταβάνι. Αλλά με τα μπετά. Πρέπει να λυθούν πολλά προβλήματα.

Εμπιστευτείτε την ομάδα στους ανθρώπους που υπάρχουν εδώ και στους παίκτες, όπως υπάρχει από εμένα προς αυτούς και είναι απεριόριστη η εμπιστοσύνη. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν ακόμα τι μπορούν να δώσουν. Ούτε καν οι ίδιοι. Και αυτό πρέπει να κάνω. Να τους το δείξω εγώ.

Είμαι πολύ αυστηρός στις κρίσεις και πολύ δύσκολα μιλάω και ανοίγομαι. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά και τους εμπιστεύομαι. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Ούτε στα σύννεφα πετάω, ούτε τρελαίνομαι. Υπάρχει υλικό.

Για τον Ριτζμάιερ είπαμε να έρθει να μας δει εδώ, να μιλήσουμε και να τον δούμε. Τον απέρριψα εγώ. Όπως απέρριψα άλλους 15-20 που ήταν καλύτεροι από αυτόν.

Ήρθε, είδε και απήλθε. Το ίδιο έγινε και με άλλους. Θα έρθουν εδώ όσοι θα κρίνουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι 23 χρόνων. Δεν έχει καμία περγαμηνή. Δεν πρέπει να αναστατώνει την ΑΕΛ.

Το... «μοναστήρι να είναι καλά από καλόγερους χιλιάδες. Η Παναγία όλα καλά θα τα κάνει». Όλες οι μεταγραφές εξαρτώνται από εμένα και δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα. Προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι είναι εφικτό για την ομάδα μας. Να πάρουμε παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν και όχι ονόματα, για να πουλήσουμε 1.000 διαρκείας. Τα διαρκείας θα φέρουν τα ονόματα στην αρχή και μετά θα φέρουν φωτοβολίδες και κράξιμο.

Εγώ είμαι άνθρωπος που έμαθα να πανηγυρίζω τον Μάιο. Αν θέλετε να πανηγυρίζετε στην αρχή, όχι με εμένα.

Κάνετε την δουλειά σας, είναι σεβαστό, αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, θετικά ή αρνητικά.

Τα παιδιά έχουν πολλές ικανότητες και τους πιστεύω πάρα πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των φιλικών, ας τα χάσουμε όλα, το ίδιο θα έλεγα αν κερδίζαμε με 4-0. Αυτό θα με ανησυχούσε. Με ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς της Σούπερ Λίγκας με τη Βέροια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass