ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TON ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (18:45)

Νέο φιλικό σήμερα για την ΑΕΛ

* Ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται και πάλι να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2016 11:30

Το δεύτερο φιλικό της φετινής περιόδου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία στο AEL FC ARENA θα υποδεχθεί στις 18:45, την ομάδα του Λεβαδειακού.

Οι «βυσσινί» στο πρώτο φιλικό ματς με την Κέρκυρα παρά την ήττα με 1-0, έδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, αν δουλέψουν σκληρά, βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες εντοπίσθηκαν από την τεχνική ηγεσία και ενισχυθούν, σε θέσεις που χρειάζεται.

Σίγουρα υπάρχει ακόμη ένα εικοσαήμερο μέχρι το ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας, όπου η ΑΕΛ με την ποιότητα παικτών που διαθέτει, παλιούς και νέους που ήρθαν, μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο τεχνικός κ. Αγγελος Αναστασιάδης χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές ενδεκάδες στον αγώνα με την Κέρκυρα, είδε αυτά που ήθελε να δει ως πρώτη αγωνιστική εικόνα και πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι περιμένει όπως και ο κόσμος, μια βελτιωμένη εικόνα, διότι δεν μπορεί να υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα, σε διάστημα τριών περίπου εβδομάδων, που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Χρειάζεται όλοι να κάνουν υπομονή, λογικό είναι οι φίλαθλοι να περιμένουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ΑΕΛ να αποκτήσει μια αγωνιστική ταυτότητα, όμως στα πρώτα φιλικά παιχνίδια δεν πρέπει να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα.

Αν αναλογισθούμε την κούραση που υπάρχει από τις συνεχείς δυνατές προπονήσεις, την υψηλή θερμοκρασία που καταπονεί τους παίκτες και το ότι χρειάζεται να περάσει κάποιος εύλογος χρόνος για να «δέσει» η ομάδα, να περιμένουμε και καλό είναι να βλέπουμε θετικά το γεγονός πως οι παίκτες δουλεύουν με πολύ μεράκι, γνωρίζουν πως είναι σε μια ομάδα με ιστορία και με βαριά φανέλα και υπόσχονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ότι θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι στόχοι για την καινούργια σεζόν.

*Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με το Λεβαδειακό, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου όπως σχετικά ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου θα τοποθετηθεί ο τεχνικός κ.Αναστασιάδης για το θέμα ότι για να αποκτηθεί κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής, πρέπει να τον δει ο ίδιος προσωπικά, είτε σε προπόνηση, είτε σε αγώνα.

Επίσης θα τοποθετηθεί και για άλλα θέματα.

ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι στο σημερινό φιλικό με το Λεβαδειακό θα τιμήσει τον προπονητή που ήταν στους «βυσσινί» στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και τωρινό προπονητή του Λεβαδειακού Ratko Dostanic για το ήθος του και την προσφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015-16. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας θα κάνει ο κ. Αλέξης Κούγιας.

ΣΤΙΣ 18:30 ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΑΕΛ

Αλλαγή ώρας έχουμε και στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΛ, που θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και θα αρχίσει στις 18:30, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος κάνει λόγο πως θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας, μπροστά στο κοινό του. Το φιλικό με την ΑΕΛ, θα είναι το πρώτο του Πανιωνίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για τη φετινή περίοδο και θα είναι ανοικτές όλες οι θύρες του σταδίου.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass