ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ανανεώσεις και μεταγραφές

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 8:22

Φάρσαλα (Γραφείο «Ε»)

Δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά με τον 30χρονο τερματοφύλακα Φώτη Γκατζανά (θα είναι για πέμπτη χρονιά στον σύλλογο) και με τον 24χρονο επιθετικό Κώστα Τζερεμέ (θα είναι για τρίτη χρονιά στην Αναγέννηση Φ.).

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές του 23χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Γιαχνή που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, του 22χρονου μέσου Σωκράτη Κουκουτή από τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων (έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και στον Αχιλλέα Φ.) και του 20χρονου μέσου Κώστα Κατσανάκη από τον Ατρόμητο Βαμβακούς (μέσω Αχιλλέα Φαρσάλων).

Την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές τριών ακόμη ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η φαρσαλινή ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις θέσεις του τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass