ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Επιστροφή στη βάση...

* Προαναγγέλθηκε η μεταγραφή του Οούσου Ανσά Κοντόρ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουλ 2016 15:06

Του Σωτ. Κέλλα

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες επέστρεψαν στη βάση τους ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στο Ελατοχώρι της Πιερίας.

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε στους ποδοσφαιριστές διήμερη άδεια καθώς θα επανέλθουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα ενώ την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας στο φιλικό αγώνα με την Κέρκυρα(5.30 μ.μ.) στο Ael Fc Arena.

Μάλιστα φέτος έχει προγραμματιστεί πληθώρα φιλικών αγώνων με τα περισσότερα να δίνονται εντός έδρας ενώ εκτός η ομάδα θα παίξει μόνο με Πανιώνιο και Τρίκαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ:

27/7 ΑΕΛ-Κέρκυρα 17.30 AEL FC ARENA

30/7 ΑΕΛ-Λεβαδειακός 19.00 AEL FC ARENA

2/8 ΑΕΛ- Ατρόμητος 19.00 AEL FC ARENA

3/8 Πανιώνιος-ΑΕΛ 19.00 Γήπεδο Νέας Σμύρνης

7/8 Τρίκαλα-ΑΕΛ 19.00 Γήπεδο Τρικάλων

10/8 ΑΕΛ-Ξάνθη 19.00 AEL FC ARENA

13/8 ΑΕΛ- Παναιτωλικός 19.00 AEL FC ARENA

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΚΑΝΕΖΟΥ

Η ΑΕΛ προανήγγειλε τη μεταγραφή του 23χρονου(γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1993) Γκανέζου αριστερού περιφερειακού ποδοσφαιριστή Οούσου Ανσά Κοντόρ που δοκιμάστηκε με επιτυχία από τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Γεννήθηκε στο Κουμάσι της Γκάνας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ασαντε Κοτόκο για να πάει στη συνέχεια στη Σερβική Μέταλακ όπου αγωνίσθηκε για τέσσερα χρόνια και κατόπιν στη Νόβι Παζάρ της ίδιας χώρας τον Ιανουάριο του 2016.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο παίκτης είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Μπασδέκης έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ο παίκτης όπως έγινε γνωστό θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΜΑΡΤΙΝΕΣ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ διαπραγματεύεται την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος είναι ο Αργεντίνος Νίκο Μαρτίνες που ανήκει στον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Ανόρθωση Κύπρου ενώ ο δεύτερος είναι ο Βραζιλιάνος Βάντερσον που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βάντερσον είναι 22 χρόνων και με τον Απόλλωνα έχει παίξει 54 παιχνίδια σε δύο χρόνια. Στην Ελλάδα ήρθε για λογαριασμό του Ολυμπιακού όπου δόθηκε δανεικός στη Δόξα Δράμας ενώ αγωνίσθηκε και στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής(Άγιαξ Κέιπ Τάουν).

Πάντως εκτός από μεταγραφές αναμένεται να έχουμε και προτάσεις σε παίκτες να δοθούν δανεικοί παίκτες αφού η λαρισινή ομάδα έχει αρκετούς παίκτες σε σχέση με όσους είχε ανακοινώσει ότι θέλει να δουλέψει ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης.

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Απίστευτο και όμως πραγματικό.... Η ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Β' Εθνικής κατηγορίας την Τετάρτη 27/07/2016 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΑΕΛ για παράβαση των άρθρων 1,2,14, 15παρ.2 εδ.α', β' και 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ στον αγώνας της 29ης αγωνιστικής με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) για αγώνα που έγινε στις 23 Απριλίου. Δηλαδή μετά τρεις και πλέον μήνες...

ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΟΙ ΝΕΟΙ

Στο γήπεδο Πλατυκάμπου θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας νέων της ΑΕΛ η οποία έκλεισε φιλικό αγώνα στις 12 Αυγούστου με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass