ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Δύο μεταγραφές και μια επιστροφή

* Έφορος του Γυναικείου τμήματος αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Χαραβελούλης

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 9:27

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Σουφλαρίων, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τις αθλήτριες Καραναστάση Κατερίνα και Γίτση Ιωάννα και την επάνοδο της αθλήτριας του συλλόγου Καρανικόλα Ειρήνης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η Κατερίνα Καραναστάση είναι τελειόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν με την ΕΑΛ Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και κατά τη διάρκεια των σπουδών της στον Βόλο αγωνιζόταν με την ομάδα της Αργούς Βόλου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Η Ιωάννα Γίτση είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου. Η Ιωάννα την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν με την ΕΑΛ Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και κατα τη διάρκεια των σπουδών της στη Κομοτηνή αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης.

Η Ειρήνη Καρανικόλα αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού ήταν μέλος της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και θα βοηθήσει στην προσπάθεια του συλλόγου για την επάνοδο στη Β΄Εθνική.

«Καλωσορίζουμε τις τρείς αθλήτριες στην οικογένεια του συλλόγου και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου αλλά και των δικών τους στόχων.

Στόχος της Διοίκησης και του προπονητή είναι η ολοκλήρωση η μεταγραφή μιας ακραίας αθλήτριας νεαρής σε ηλικία με την οποία βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ένταξή της στην ομάδα. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αλλαγές έχουμε και στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με την προσθήκη του κ. Χαραβελούλη Αχιλλέα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του εφόρου του Γυναικείου τμήματος . Η εμπειρία του στα Διοικητικά στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό Σύλλογο θα δώσει νέα ώθηση στο τμήμα του Βόλεϊ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass