ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΙΥ 21ου ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το γλέντι των Σιδηροδρομικών

*Στο Reggio Calambria η επόμενη διοργάνωση

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2016 10:00

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21° Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σιδηροδρομικών, που διεξήχθη στο Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Όλες οι αποστολές εξέφρασαν τις ευχαριστίες για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και αποχώρησαν για τις χώρες τους με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα. Ιδιαίτερα κατά την απονομή των Κυπέλλων στην καταληκτήρια γιορτή, μπόρεσαν και απόλαυσαν μια υπέροχη ελληνική βραδιά με μπουζούκια, συρτάκι και με  παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό Σύλλογο Λεπτοκαρυάς καθώς και οριεντάλ χορούς με πανέμορφα καλλίγραμμα κορίτσια, καθώς και με πλούσια ελληνικά εδέσματα. Το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς σιδηροδρομικοί  όλων των συμμετεχόντων χωρών ανέπτυσσαν μεταξύ τους δεσμούς φιλίας. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει στη Νότια Ιταλία, στο Reggio Calambria στο τέλος Μαΐου του 2017.

Έτσι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν και απένειμαν τα έπαθλα οι διευθύνοντες σύμβουλοι της ΓΑΙΑΟΣΕ Κος Ακρίβος Αθανάσιος, καθώς και ο σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κιούσης Κώστας.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Μιλάνου, η οποία κέρδισε στον τελικό την ομάδα-έκπληξη της Λαμίας στα πέναλτι 5 - 4 σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό αγώνα που έληξε ισόπαλος 1 - 1.

Η ομάδα της διοργανώτριας Λάρισας κατέλαβε την τέταρτη θέση μιας και της στοίχισαν οι απώλειες λόγω τραυματισμών των Ευσταθιάδη Παναγιώτη και Μάνικου Λευτέρη.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

1η Milano

2η Λαμία

3η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θεσ/νίκης

4η  Λάρισα

5η Zalaegerszeg Hugary

6η Zahony Hugary

7η  Λουκέρνη Ελβετία

8η  Reggio Calmbria

9η  Ρώμη

10η  Μασσαλία

Με την ομάδα της Λάρισας αγωνίσθηκαν οι:  Σούκος Παναγιώτης, Μίχης Ηρακλής, Γκόγκος Δημήτρης, Ευσταθιάδης Θόδωρος, Ευσταθιάδης Παναγιώτης, Αλεξανδρής Γρηγόρης, Μαβίδης Χρόνης, Τσικλητάρης Δημήτρης, Καλαμπαλίκης Πάρις, Κούρτης Αθανάσιος, Μάνικος Θωμάς, Τραγανός Νίκος, Κωφός Δημήτρης, Γκόλαντας Περικλής, Μίχης Άλκης, Μάλαμας Μιχάλης, παίκτες.

Την ομάδα κοουτσάρισε ο Σκριμπόνης Δημήτρης, ενώ την αποστολή πλαισίωσαν ως ομάδα υποστήριξης του τουρνουά οι Μιχόπουλος Κώστας, Βενετόπουλος Κώστας, Αγραφιώτης Δημήτρης, Οικονόμου Τριαντάφυλλος καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Μάνθος Γιάννης και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του τουρνουά Αποστολίδης Νίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass