ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Παραμένει ο Κυριάκος στον Απόλλωνα

* Υπολογίζεται συνολικά δέκα παίκτες να συνεχίσουν από την περσινή ομάδα * Επέστρεψαν από τον Δωτιέα ο Παππάς και ο Σούλι

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2016 10:53

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Έναν παίκτη σημαία τον Τάσο Κυριάκο, κρατά ο Απόλλωνας-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και για τη νέα σεζόν στο ρόστερ του.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής με τον άριστο χαρακτήρα του θα ηγηθεί της προσπάθειας του φιλιππουπολίτικου σωματείου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και με την πείρα του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, για να υλοποιηθούν οι στόχοι.

Υπολογίζεται ότι συνολικά θα συνεχίσουν δέκα ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα και προχθές ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης είχε αλλεπάλληλα ραντεβού στη θεσσαλική Πρωτεύουσα, για να καταλήξει ποιοι τελικά θα παραμείνουν στους «κυανόλευκους».

Εν τω μεταξύ επέστρεψαν ο Στέλιος Παππάς και ο Κώστας Σούλι, που είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί στον Δωτιέα Αγιάς.

Όσον αφορά στο ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν, από την Τετάρτη η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θα αρχίσουν τις επαφές με παίκτες που θέλουν να έρθουν στη λαρισινή ομάδα, αλλά θα είναι και λογικές οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

Όπως τόνισε εξάλλου και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη Τύπου κατά την επίσημη παρουσίαση, θα γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Ο Απόλλωνας με αξιοπρέπεια θα προσπαθήσει να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών, εκπροσωπώντας επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, όπου επιστρέφει μετά από απουσία έντεκα χρόνων.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί ως γνωστόν το βασικό στάδιο στο Ελατοχώρι της Πιερίας από τις 4 έως τις 14 Αυγούστου με τους «κυανόλευκους» να δίνουν και κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με ομάδες που θα βρίσκονται εκεί.

Η ομάδα θα μεταβεί στο πανέμορφο θέρετρο του Ολύμπου στις 4 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί έως τις 14 του ίδιου μήνα.

Αναμένεται εκεί να γίνει σκληρή δουλειά με καθημερινές διπλές προπονήσεις και κάποιες ημέρες ακόμη και τρεις, έτσι ώστε να «κτισθεί» πάνω σε γερές βάσεις ο νέος Απόλλωνας.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι διοικούντες στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι την καινούργια περίοδο θα είναι μεγαλύτερη η συμπαράσταση από τους Λαρισαίους φιλάθλους και θα κάνουν κάλεσμα για βοήθεια μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες.

Μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στη Γ΄ Εθνική αξίζει της ανάλογης στήριξης από τον κόσμο, ενώ η διοίκηση θα απευθυνθεί και σε επιχειρήσεις γιατί το χορηγικό κομμάτι θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο, στο να μπορέσει το σωματείο να υλοποιήσει τους στόχους του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass