ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ανοίγει το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

* Στα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η χρήση της δημοτικής πισίνας

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2016 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του υγρού στίβου στη Λάρισα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα δοθεί σε χρήση τέλη Αυγούστου και θα έχει πιλοτικό χαρακτήρα καθώς θα δοθεί αρχικά σε αθλητές των συλλόγων.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος μας είπε: «Μετά τη λύση της σύμβασης με τον εργολάβο αρχίζει η προσπάθεια να πάρει την άδεια λειτουργίας ο Δήμος Λαρισαίων και παράλληλα να προσληφθούν ναυαγοσώστες. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το έργο προς χρήση και θα το κάνει ο εργολάβος που το κατασκεύασε για να δει τις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν ενώ δεν θα δοθεί στο κοινό. Θα το χρησιμοποιούν οι σύλλογοι λόγω της εμπειρίας των αθλητών του».

Σχετικά με τη δημοτική πισίνα ο κ.Κωσταρόπουλος μας είπε ότι θα λειτουργήσει από τα μέσα Ιουνίου αφού εγκριθεί η πρόσληψη τεσσάρων ναυαγοσωστών. Μάλιστα θα γίνει και η πρώτη εκδήλωση στις 21 Ιουνίου.

Τέλος ιδιαίτερη βαρύτητα είναι αποφασισμένη να δώσει η δημοτική αρχή στα αθλήματα του μπιτς βόλεϊ και του μπιτς χάντμπολ και για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πηνειού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass