Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ

Στην ενεργό δράση ο ΓΣ Φαλάνης

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 8:21

 

Η 21η Μαΐου ανήμερα της διπλής εορτής των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί ημέρα ορόσημο για τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαλάνης ο οποίος μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην ενεργό δράση. Η διεξαγωγή του αγώνα Παλαίμαχοι-ΓΣ Φαλάνης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους πολιούχους της Φαλάνης σήμανε την επανασύσταση του ιστορικού συλλόγου.

«Όλα αυτά τα 12 χρόνια η ομάδα βρισκόταν στη σκέψη μας και πάντα μας βασάνιζε η τελευταία της στιγμή, όταν σε έναν αγώνα το 2004 αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Δεν υπήρξε καλύτερη μέρα από την 21η Μαΐου -ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης- έστω και μετά από 12 χρόνια, που με τη βοήθεια των πολιούχων του χωριού μας ανακοινώσαμε και επίσημα την έναρξη της αγαπημένης μας ομάδας. Μιας ομάδας που μας έδωσε πολλές χαρές αλλά και λύπες» επισημαίνουν στο μήνυμά τους οι υπεύθυνοι του συλλόγου, υπογραμμίζοντας:

«Δεν την ξεχάσαμε λοιπόν ποτέ και δεν ξεχάσαμε επίσης όλους αυτούς που με θυσίες προσωπικές και πολλές φορές οικονομικές έτρεχαν για την ομάδα για 13 χρόνια από το 1991 έως το 2004. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα καρδιοχτύπια όλων μας όταν χάσαμε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ για έναν πόντο. Δεν ξεχάσαμε ποτέ τα γέλια στις μετακινήσεις της ομάδας και τις συζητήσεις μας όταν η ομάδα είχε κερδίσει ή χάσει έναν αγώνα. Την αγωνία μας για τον επόμενο αγώνα. Τους φίλους που κάναμε, τις αναμνήσεις που μας συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 21/05/2016 «ξαναήρθαμε» για να φτιάξουμε ξανά την ομάδα μας, ξεκινώντας από την αρχή. Ξεκινώντας από τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που τα περιμένουμε στο γήπεδο για να μάθουν μπάσκετ, να χαρούν την επίτευξη ενός καλαθιού, να νιώσουν ενεργά μέλη μιας ομάδας, που ο ένας θα ενθαρρύνει τον άλλο, θα χειροκροτεί τον συμπαίκτη του αλλά και τον αντίπαλο, θα ακούει τον προπονητή του και θα χαίρεται το παιχνίδι.

Στην πορεία της ομάδας βασικοί συντελεστές εκτός από τους παίκτες υπήρξαν τα μέλη του Δ.Σ. εκείνης της εποχής που αγωνίστηκαν όσο κανένας άλλος. Τους ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά γι΄ αυτά που μας προσέφεραν» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass