ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ

Κορίτσια για…φίλημα

*Χειροκροτήματα στο AEL FC ARENA και ντελίριο ενθουσιασμού για την κούπα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2016 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

«Σήκωσέ το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω…»

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με ανυπομονησία έζησαν τη μεγάλη στιγμή της απονομής του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Α΄Εθνική.

Πρωταθλήτρια η ΑΕΛ με τη νίκη της στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, άξιες πρωταθλήτριες και οι παίκτριες της «βυσσινί» οικογένειας.

Χειροκροτήματα λοιπόν χθες στο AEL FC ARENA και ντελίριο ενθουσιασμού για την κούπα, από τα κορίτσια που έκαναν μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν, με τον πρωτομάστορα της επιτυχίας, τον προπονητή τους Αχιλλέα Μαστοροδήμο.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνης Τσαγκάλης με σύντομη δηλωσή του ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και ακολούθησε η φιέστα.

Μια φιέστα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Φιλίας Γυναικών, το οποίο διεξήχθη σε AEL FC Arena και Athletic Hall. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι γυναικείες ομάδες της ΑΕΛ, του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων, σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (Γυναικών, Κορασίδων και Τζούνιορ).

Πριν τις απονομές βραβεύθηκε από την ΑΕΛ ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Προύσαλης, για την πολυετή προσφορά του στον χώρο του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

«Τιμήσαμε έναν αγνό εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» ανέφερε με λίγα λόγια ο Νίκος Λυντέρης, από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Εξάλλου στόχος του τουρνουά ήταν η προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου και η ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-ΑΕΛ-Τρίκαλα 2011 0-0

-Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ 2-1

-ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-0

Τους αγώνες διήυθηναν οι κ.Παλαμίδας, Θύμιου, Χασιώτης, Καλεσόπουλος και Ντίνου.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Μπούμπα, Ρήγα, Πούλιου, Κόλλια, Σακελλάρη, Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Λόγου, Ακριβούλη.

Αγωνίστηκαν και οι: Νάση, Σωτηριάδη, Τσούκα, Τσία, Ζαχαράτου, Μυρτάι, Λιάγκα, Παπατριανταφύλλου, Μπελμέζα, Δαρδακούλη.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γιώργος Λουλές): Μαργαρίτη, Ευθυμίου, Τζιώρα, Γκατζογιάννη, Παναγιωτίδη, Βαΐτση, Μπαρμπόσα, Κατσιγιάννη, Λουλέ, Γεραγόρη, Ντόκου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κωστοπούλου, Λάσκου, Χατζηκυριάκου, Τσιάρα, Τσακνάκη, Χύμα, Τσιάρα.

ΠΑΟΚ (): Γεωργιάδου, Τσακίρη, Κούτσικου, Πατέρνα, Μπίνια, Πίτσιου, Φλαμουροπούλου, Καλτσίδη, Μπουζίνου, Μπράμι, Σαχινίδου.

Αγωνίστηκαν και οι: Μίμη, Μάκρη, Ανδρονιάδου, Μάτσα, Παναγιωτίδου, Καλέση, Μπουκουβάλα, Σγούρου.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Γιώργος Κωσταρόπουλος και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΛάρισας, Σταύρος Πουλαράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass