Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Διεξάγεται σήμερα ο ποδηλατικός αγώνας «Tour de Larissa»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2016 7:00

 

Διεξάγεται σήμερα, με εκκίνηση στις 11.00 από την Κεντρική πλατεία, ο ποδηλατικός αγώνας «Tour de Larissa» που διοργανώνουν οι αντιδημαρχίες Παιδείας – Νεολαίας και Περιβάλλοντος - Πολιτικής Προστασίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Λαρισαίων, την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου. Πρόκειται για μία εκδήλωση εμπνευσμένη από τη γνωστή γαλλική αθλητική διοργάνωση «Tour de France», για την οποία οι διοργανωτές στοχεύουν στο να γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Σκοπός του αγώνα είναι η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Λάρισας και διαγράφοντας μια διαδρομή σε όλο το κέντρο της πόλης. Στο σημείο εκκίνησης και άφιξης θα γίνονται οι εγγραφές, η απόδοση των διακριτικών και η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής.

«Όλοι οι παραπάνω φορείς επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε και να ενισχύσουμε την ποδηλατική κουλτούρα και συνείδηση των ανθρώπων, ώστε όλοι μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να συσφίγγουν τις σχέσεις τους» επισημαίνουν στο μήνυμά τους οι διοργανωτές και προσθέτουν:

«Με κάθε ευκαιρία και πρωτοβουλία εργαζόμαστε προς την εκπαίδευση των πολιτών στην κατεύθυνση της ασφαλούς μετακίνησής τους και στην προώθηση της κουλτούρας της χρήσης ήπιων μέσων μετακίνησης στην πόλη. Επιδιώκουμε θερμά να προωθήσουμε τα αθλητικά ιδεώδη, τον εθελοντισμό και την περιβαλλοντική συνείδηση".

Σήμερα εξάλλου στις 7.00 το απόγευμα θα παρουσιαστεί ομιλία από τη διατροφολόγο κ. Κατσογριδάκη Γεωργία στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου με τίτλο «Παιδική Διατροφή και Αθλητισμός». Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass