ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ(ΔΕΥΤΕΡΑ 16:00)

Κανονικά προπονήθηκε ο Ναγιάρ

* Αύριο αναχωρεί η αποστολή για τη Ναύπακτο και την Κυριακή θα μεταβεί στο νησί του Ιονίου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2016 10:35

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο που θα διεξαχθεί-όπως και όλες οι αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής- τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 16:00, στο νησί του Ιονίου.

Οι «βυσσινί» θέλουν μόλις ένα βαθμό στους τρεις εναπομείναντες αγώνες για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Τον βαθμό αυτό θα επιδιώξουν να πάρουν τη Δευτέρα ώστε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, να γίνει η φιέστα για την άνοδο.

Από αγωνιστικής πλευράς, χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης στο AEL FC ARENA, συμμετείχε κανονικά και ο Ναγιάρ, που έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Ουρτάδο και Μπόγιοβιτς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για τη Ναύπακτο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Εκεί θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί η αποστολή θα μεταβεί στη Ζάκυνθο.

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο νέος τεχνικός της Ζακύνθου Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Αν και έχουμε μπροστά μας μόνο δύο εβδομάδες δουλειάς πρέπει να δούμε μόνο το ματς της ΑΕΛ. Η πρώτη εικόνα είναι θετική. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Σίγουρα όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής πάντα γίνεται αυτό. Ζητάω να μας συμπαρασταθεί ο κόσμος. Ήμουν εδώ κάποια χρόνια και ξέρω πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Έχουμε περισσότερο ανάγκη από την ΑΕΛ τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% όλοι να πάρουμε το ματς, ώστε η ομάδα να πάει στο τελευταίο παιχνίδι στο Αίγιο και να διεκδικήσει εκεί τη σωτηρία»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ

Ο Νικόλαος Μακρυπόδης, από το Σύνδεσμο Αχαΐας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου (Δευτέρα 16/05, 16:00). Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Μπετσόγλου από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Αντώνιος Γκοτσόπουλος από τον σύνδεσμο Αχαΐας, 4ος ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την Αργολίδα και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Σπυράκης από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 32ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League.

Όλα τα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης στις 4 μ.μ.

Αναλυτικά:

-Αχαρναϊκός-Πανελευσινιακός: Κακρίδης (Κορινθίας), Αναστόπουλος, Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Ζαραβινός (Αθηνών), παρ.Σταμάτης Πναγιωτόπουλος(Αργολίδας)

-Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα : Κουμπαράκης, Δημητριάδης (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Γκράνας (Θράκης), παρ.Χρήστος Ιωαννίδης(Σερρών)

-Χανιά-Λαμία : Αντωνίου, Κορτέσης, Καραγιαννίδης (Αθηνών), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.Γεώργιος Ιωαννίδης(Ηρακλείου)

-Κισσαμικός-Παναχαϊκή : Γκάμαρης (Αθηνών), Τρουλίνος (Ηρακλείου), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Μουρτζάκης (Ηρακλείου), 4ος Βασίλειος Σταμούλης(Μακεδονίας)

-Ζάκυνθος-ΑΕΛ: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ. Νικόλαος Σπυράκης(Λακωνίας)

-Πανσερραϊκός-Παναιγιάλειος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), Έμπλιουκ (Ξάνθης), Καμπερίδης (Καβάλας), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.Αντώνιος Παπαδόπουλος(Κοζάνης)

-Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Κ.: Γιαννουλάκης (Χανίων), Κοντιζάς (Πειραιά), Αναστασάκης (Χανίων), 4ος Μιχελής (Πειραιά), παρ.Ανδρέας Λαγός(Αχαΐας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass