ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΩΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Από το Άαρχους στη Λάρισα…

* Συμφωνία με Κωστή Πηλαδάκη για τον τελικό στο Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2016 7:23

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ξεκίνησε στο Άαρχους της Δανίας το τσάμπιονς λιγκ κωφών με τη συμμετοχή του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών με θέα τη Λάρισα για τον Μάιο του 2017 αφού η συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και μάλιστα για πρώτη φορά εκτός από τσάμπιονς λιγκ κωφών ανδρών θα γίνει και γυναικών. Μια σημαντική καινοτομία που αναμένεται να φέρει πολλές ομάδες στη Λάρισα.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει «κλειδώσει» για τη νέα χρονιά χάρη σε συνεργασία που υπήρξε μεταξύ του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ οι αγώνες θα γίνουν σε δύο γήπεδα του Δήμου Λαρισαίων (τέλη Μαΐου θα υπάρξει ραντεβού και με τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής).

Χαρακτηριστικά στο φετινό τσάμπιονς λιγκ που γίνεται στο Άαρχους μετέχουν εκτός του ΠΟΚ ομάδες από Ισπανία , Τουρκία ,Αγγλία και Ουγγαρία ενώ για τη νέα χρονιά προβλέπεται να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς αντί για έξι ομάδες που περιλαμβάνει ο φετινός θεσμός θα γίνουν οκτώ στους άνδρες.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Οι άνθρωποι του ΠΟΚ εξασφάλισαν ότι ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ ανδρών θα γίνει στο Ael FC Arena μετά από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη και του προέδρου του ΠΟΚ κ. Κώστα Γαργάλη και τον Λαρισαίο υπεύθυνο της διοργάνωσης Λευτέρη Μηνά(παίκτης της Πελασγιώτιδας και της εθνικής κωφών ενώ έχει κατακτήσει δυο φορές το τσάμπιονς λιγκ της διοργάνωσης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass