ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 20-3

Πρόκριση για τις νεανίδες του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2016 8:10

 Στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.) διεξήχθη η πρώτη προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νεανίδων «2016» του ομίλου Λάρισας.

 Από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος όπου συμμετείχαν σε τέσσερις όμιλοι και οι δεκαέξι ομάδες προκρίθηκε για τον 4ο όμιλο ο Ν.Ο.Λάρισας έπειτα από το μοναδικό παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες του ομίλου Ν.Ο.Λάρισας και Ν.Ε.Λαμίας, καθώς η 3η ομάδα του ομίλου το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης δεν κατέβηκε στους αγώνες.

 Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. απέδειξε την αθλητική της ανωτερότητα με την άνετη επικράτηση με 20 - 3 έναντι της Ν.Ε.Λ. κερδίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα γίνει στις 13-15-05/2016, ενώ η Ν.Ε. Λαμίας περιμένει την απόφαση της Κ.Ο.Ε. καθώς βάση της προκήρυξης προκρίνεται και η δεύτερη ομάδα του κάθε ομίλου, λόγω όμως της μη συμμετοχής της ομάδας Οξυγόνου Θεσσαλονίκης τα δεδομένα μπορεί να τροποποιηθούν.

 Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο παιχνίδι και τα γκολ:

 Καζάνα Χρυσή (τερματοφύλακας), Χαρούλη Βασιλική, Κούκου Ιωάννα, Χασιώτη Βασιλική (5 γκολ), Κωτσάση Ελένη, Ιωακείμ Βασιλική (3 γκολ), Φήκα Ευαγγελία, Μιγδάνη Χριστίνα (6 γκολ), Οικονόμου Μαρία (3 γκολ), Σαμαρά Ανδριανή (1 γκολ), Θεοχάρη Ευαγγελία (1 γκολ), Καλογιάννη Δέσποινα (1 γκολ), Τράντα Αγγελική (τερματοφύλακας), Λαμπρονίκου Ραφαηλία, Βύρλα Παναγιώτα, Τσιάρα Βασιλική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass