ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(15:00)

Με σοβαρότητα κόντρα στο Μαρτίνο

*Μιχ.Ζιώγας: «Προσοχή, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2016 8:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη πρόκριση στον Βόλο κόντρα στη Νίκη, ο Απόλλων Λάρισας σήμερα στον 2ο αγώνα του για την 1η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, αντιμετωπίζει στις 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να προκριθούν στον τελικό του 4ου ομίλου της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθούν και πάλι εντός έδρας με την Πύδνα Κίτρους.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι ίσως ακόμη και πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό στον Βόλο, καθώς το Μαρτίνο ανεξάρτητα το ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, είναι μια ομάδα με αξιόλογο υλικό και θέλει να διακριθεί  μέσω του Κυπέλλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Οπούντιος στον 1ο του αγώνα για το Κύπελλο κέρδισε στο Μαρτίνο τη Δόξα Μητρόπολης Καρδίτσας(ομάδα Α1 κατηγορίας), με σκορ 3-1.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Λάρισας Μιχάλης Ζιώγας, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Παίζουμε με μια καλή ομάδα, που στόχο πλέον έχει να διακριθεί μέσα από το Κύπελλο.

Οφείλουμε λοιπόν να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα  και αγωνιστική πειθαρχία, για να προχωρήσουμε στον θεσμό. Μέσα σε 20 ημέρες καλούμαστε να παίξουμε πέντε  παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σίγουρα η κούραση είναι ένας επιπλέον παράγοντας, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που θα κληθούν να αγωνιστούν  και είναι στο χέρι τους να δείξουν ότι μπορούν να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στον Απόλλωνα. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά χρειάζεται να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και ακόμη περισσότερο ίσως, από ό,τι στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου».

Από αγωνιστικής πλευράς, ένας μικροτραυματισμός του Γιαννακόπουλου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Σμόλικα καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του και σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί ο έμπειρος αμυντικός.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Μπρέλας, Τάσος Κουρδής, Λιλολάρι, Σκούπρας, Κολιός, Φλώρος, Νάστας, Γιώργος Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο,  Γεωργούλης, Γιαννακόπουλος, Κυριάκος, Αντωνόπουλος, Μπόντε, Χατζής, Κουβελάς, Σκάκος, Κολοβός και Ιωαννίδης.

*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Κωνσταντίνος Μανασής, Μιχαήλ Μανασής, Κωνσταντίνος Σταφυλάς(Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Γεώργιος Καστανίδης(Μακεδονίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass