ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

Αποκριάτικο γλέντι

*Εύκολη επικράτηση με 97-61

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2016 8:18

Αποκριάτικο γλέντι χθες για τον Γυμναστικό στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης όπου παρουσία 150 περίπου θεατών κέρδισε εύκολα την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά με 97-61 και διατηρεί ελπίδες για τη δεύτερη θέση του ομίλου του Βορρά της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Η λαρισινή ομάδα κέρδισε εύκολα αφού μόλις στο 5΄ προηγήθηκε με 15-3 και στο ημίχρονο 45-25. Ο τεχνικός Γιώργος Ζαφειρούδης χρησιμοποίησε πολλά σχήματα ενώ οι Τιτάνες με τον Λαρισαίο Θόδωρο Μάμο(αποβλήθηκε στο τέλος λόγω διαμαρτυριών προς τους διαιτητές) στον πάγκο εμφανίσθηκαν με οκτώ παίκτες ένας εκ των οποίων μόλις 15 χρονών. Ήδη η ομάδα του Παλαμά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και σχεδιάζει για τη Γ΄ Εθνική τη νέα περίοδο.

Κορυφαίος από πλευράς παραγωγικότητας για τη λαρισινή ομάδα οι Γιάννης Βαβάτσικος(έκανε και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα), Γιώργος Λεπενιώτης ενώ από πλευράς θεάματος ο Αγγελόπουλος με τον Παπαχρήστο.  

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κατέρης είπε ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση και αναπολούσε τα δύο χαμένα παιχνίδια με το Στρατώνι.

ΓΣΛ(Ζαφειρούδης): Βαβάτσικος 22( 2τρ.), Λεπενιώτης 15 (3 τρ.), Παπαχρήστος 9(1τρ.), Μπόγδανος 9, Χανέλι 3(1 τρ.), Αγγελόπουλος 11, Λαμπρόπουλος 6(1), Δερμιτζάκης 8(2τρ), Γοργόλης 5(1τρ.), Τσιαβές 9(1τρ.)

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Μάμος): Τριανταφύλλου 20(3 τρ.), Γεωργαντζάς 20(1 τρ.), Ζαγανάς 4(1 τρ.), Ξένος 5(1 τρ.), Σταυρόπουλος 6(2 τρ.), Χουχούμης 3 , Αποστολάκης 3. 

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23η, 20/3)

Πιερικός Αρχέλαος-Πολύγυρος

Αίολος Αστακού-Ανατόλια

Αγρίνιο-Ευκαρπία

ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Ερμής Λαγκαδά

Τιτάνες Παλαμά-ΑΕΛ

Αργος Ορεστικό-Ιωνικός Ιωνίας

ΓΣ Λάρισας-Καστοριά

Ρεπό το Στρατώνι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass