ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ... ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δουλειά και κατασκοπεία

*Ο Παναιγιάλειος έκανε ζημιά και στον Απόλλωνα Σμύρνης *Πρωτοβουλία της Λαρισινής ομάδας για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2016 10:40

 

Του Σωτ. Κέλλα

Άλλοι θα γλεντάνε τις Αποκριές και άλλοι θα δουλεύουν στα γήπεδα ….Η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα χρειάζεται θυσίες και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν να περάσουν αυτό το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό λοιπόν το Σαββατοκύριακο θα έχει κανονικά προπόνηση το πρωί ενώ ρεπό θα υπάρξει την Καθαρά Δευτέρα(τουλάχιστον θα απολαύσουν τα «Κούλουμα»).

Ο Τσιώλης όχι μόνο θα κάνει προπόνηση αλλά θα ταξιδέψει αύριο μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να δει τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας- Αχαρναϊκός αφού οι δύο ομάδες είναι επόμενοι αντίπαλοι της λαρισινής ομάδας ενώ ο γιος του Βαγγέλης που ειδικεύεται σε κατασκοπεία αντιπάλων θα πάει στα Τρίκαλα για την αναμέτρηση Τρικάλων-Αναγέννησης Καρδίτσας(προσεχείς αντίπαλοι των «βυσσινί»).

Παράλληλα στη χθεσινή προπόνηση υπήρχε το ευχάριστο νέο ότι ο Βέρτζος ανεβάζει ρυθμούς αλλά δεν έλειψαν και τα προβλήματα. Αρκετοί παίκτες ήταν απόντες για διαφόρους λόγους. Αναλυτικά ο Αναστασόπουλος που έχει θλάση (ταυτόχρονα έχει και δέκα κίτρινες κάρτες θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση μετά από δεκαπέντε μέρες) πήγε στη Σπάρτη για να δει τους δικούς του, ο Κρητικός έπαθε βρογχοπνευμονία, ο Κοντοχρήστος με τον Μπανούση έχουν προσβληθεί από ίωση ενώ πρόβλημα στο νύχι του αντιμετωπίζει ο Ουρτάδο.

ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Από την προπόνηση απουσιάζει και ο Σέρβος Μίλαν Μπόγιοβιτς που σήμερα βρίσκεται στην πατρίδα του στο Βελιγράδι θα ..ντυθεί γαμπρός καθώς θα παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του. Επιδημία γάμων φέτος στην ΑΕΛ αφού είχαν προηγηθεί Μαρουκάκης και Κομεσίδης.

Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Απόλλων Σμύρνης στην αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Χαράλαμπου Τεννέ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιγιάλειο σε ματς που έγινε στη Ριζούπολη και χάνει έδαφος στη μάχη της ανόδου. Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Καμαρά στο 9΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λινάρδο στο 14΄. Μετά την ΑΕΛ και ο Απόλλωνας Σμύνρνης πέφτει θύμα της ομάδας του Αιγίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, έχει ως εξής:

Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος           1-1

Πανελευσινιακός-Εργοτέλης       3-0 (α.α.)

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα         0-3 (α.α.)

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ζάκυνθος-Παναχαϊκή

15:00 Κισσαμικός-Λαμία

18:30 Πανσερραϊκός-Κέρκυρα

ΑΥΡΙΟ

15:00 Χανιά-Καλλιθέα

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Αχαρναϊκός

18:00 Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)

1. ΑΕΛ  50-23 αγ.

2. Κέρκυρα       48

 3. Απόλλων Σμύρνης     46 -23αγ.

 4. Τρίκαλα         37

 5. Λαμία           36

 6. Κισσαμικός   33

 7. Καλλιθέα      33

 8. Πανσερραϊκός           31

 9. Αχαρναϊκός  30

10. Παναιγιάλειος          30 -23αγ.

11. Αναγέννηση Καρδίτσας        29

12. Χανιά          25

13. Ζάκυνθος     24

14. Αγροτικός Αστέρας  23

15. Πανελευσινιακός      20-23 αγ.

16. Παναχαϊκή    20

17. Εργοτέλης    19-23αγ.

18. Ολυμπιακός Βόλου  19-23αγ.

Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Στο πλαίσιο της πανανθρώπινης αλληλεγγύης και της αρχέγονης των Ελλήνων φιλοξενίας, για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να συνδράμει στις προσπάθειες και του Δήμου Λαρισαίων, όσον αφορά στην παραμονή και διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται ήδη στον χώρο του πρώην εργοστασίου "Ρόκα".'Ετσι αύριο το μεσημέρι (13/3), μετά το φιλικό με την ομάδα των Νέων στα Δέντρα, αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ ΑΕΛ θα επισκεφθεί τα προσφυγόπουλα δωρίζοντάς τα 15 μπάλες ποδοσφαίρου. Επίσης τα μικρά παιδιά των προσφύγων, μπορούν -μετά από πρόταση του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια- να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ, εφόσον το θελήσουν και για όσο διάστημα θα παραμείνουν φιλοξενούμενα στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass