ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Χόρεψε και βράβευσε ο Ποδηλατικός ΓΣΛ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 8:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, στο πλαίσιο του οποίου έγιναν βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του συλλόγου αλλά και η κοπή της βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ποδηλατικού ΓΣΛ, Τσοπούρογλου Σάββας, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους αθλητές, μέλη και φίλους του συλλόγου, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε και ευχήθηκε ότι καλύτερο για το νέο έτος.

«Ο σύλλογός μας τερμάτισε στην 3η θέση Πανελληνίως στη γενική βαθμολογία των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η οποία είναι η καλύτερη θέση που έχει επιτύχει από ιδρύσεώς του. Είναι μεγάλο το επίτευγμα με τα σημερινά δεδομένα για μία επαρχιακή ομάδα ποδηλασίας βάσει των οικονομικών δυσχερειών που βιώνουμε στη χώρα μας. Ευχαριστούμε γι’ αυτήν την υπερπροσπάθεια όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας. Φέτος, διοργανώθηκαν 10 αγώνες από τον σύλλογό μας στο σύνολό των κατηγοριών» επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τσοπούρογλου και συνέχισε κάνοντας ειδική αναφορά στους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρουν στον σύλλογο προτρέποντάς τους να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος του Ποδηλατικού ΓΣΛ έκανε ειδική μνεία στους μεγάλους χορηγούς για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν και όχι μόνο, ενώ προέτρεψε και άλλους επιχειρηματίες της πόλης μας να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του συλλόγου.

Τέλος ο κ. Τσοπούρογλου ευχαρίστησε τους φορείς του νομού Λάρισας, και ειδικά τους Δήμους Τεμπών και Αγιάς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μεγαλοβρύσου και Άκρης Ελασσόνας, για τη διάθεση που έχουν να προσφέρουν βοήθεια στον σύλλογο ως συνδιοργανωτές αγώνων, τον Τύπο της Λάρισας και ιδιαίτερα την εφημερίδα «Ελευθερία» για το ενδιαφέρον που δείχνει στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας και όχι μόνο και ειδικά στο άθλημα της ποδηλασίας.

Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών από τους εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους δύο χορηγούς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Κέλλας Χρήστος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεγαλοβρύσου Αγιάς, κ. Λάμπρου Ευάγγελος, ο ταμίας του Π.Α.Σ. Πηνειός, κ. Τζημαγιώργης Γιώργος μαζί με αθλητές του Π.Α.Σ. Πηνειός και οι αθλητικοί συντάκτες της εφημερίδας "Ελευθερία", κ. Κέλλας Σωτήρης και Άρης Γκουτρουμάνης.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τους εκλεκτούς καλεσμένους και τα μέλη του Δ.Σ. όπου το φλουρί κέρδισε η Λάμπρου Γεωργία, που αντιστοιχούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο - προσφορά του συλλόγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι και χορό και το κέφι άναψε για τα καλά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα η οποία κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass