ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Στην τελική ευθεία ΑΕΛ και ΓΣΛ

*Θ. Παπακώστας: «Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες» *Ι. Βαβάτσικος: «Από το Στρατώνι είχαμε χάσει και έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να κερδίσουμε»

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 7:49

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται ΑΕΛ και Γυμναστικός ενόψει των αναμετρήσεων με Ευκαρπία (εντός) και Στρατώνι (εκτός) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του μπάσκετ. Δύο παιχνίδια, τα οποία άσχετα από τον βαθμό δυσκολίας που έχουν, παρουσιάζουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις λαρισινές ομάδες, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Στους «βυσσινί» το κλίμα είναι πολύ καλό και εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι όλοι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

«Έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια, τα οποία τα βλέπουμε σαν δέκα τελικούς, αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά ο σέντερ της ΑΕΛ, Φάνης Παπακώστας και πρόσθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Ευκαρπία, στο οποίο θα δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που μας κόστισαν και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σαν ομάδα».

***

Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» τα νέα είναι σαφώς πιο ευχάριστα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα καθώς οι τραυματίες επέστρεψαν στις προπονήσεις (με εξαίρεση τον Σπανούλη) και πλέον η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Στρατώνι προχωρά χωρίς εμπόδια.

Ο Δερμιτζάκης μετά από διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Ζαφειρούδη, ενώ και ο Τσαβές αν και υποβλήθηκε σε μαγνητική στο γόνατο (τα αποτελέσματα θα εκτιμηθούν σήμερα) ακολούθησε σε πιο χαλαρό ρυθμό το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

«Είναι θετικό για μας το ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα των τραυματισμών και πλέον δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι και απαιτείται να είμαστε όλοι μαζί» σχολίασε γκαρντ-φόργουορτ του ΓΣΛ, Γιάννης Βαβάτσικος προσθέτοντας:

«Από το Στρατώνι είχαμε χάσει μέσα στην έδρα μας και μας δίδεται ένα κίνητρο παραπάνω να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την ομάδα προκειμένου να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης. Το Στρατώνι είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και πιστεύω ότι γενικά μας ταιριάζει σαν ομάδα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών στον 2ο όμιλο έχουν ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3

ΔΑΚ Βόνιτσας, 17.00, Αίολος Αστακού-Ιωνικός: Παπαδόπουλος Θ.-Μελανίδης (Κανελλόπουλος)

ΔΑΚ Αγρινίου, 17.00, Αγρίνιο-Πολύγυρος: Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Ρόζης)

ΔΑΚ Καλαμαριάς, 17.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Ανατόλια: Σιμητόπουλος-Θεοδώρου (Λαδένης)

ΕΑΚ Λάρισας, 17.00, ΑΕΛ-Ευκαρπία: Παπαγερίδης-Ντούρας (Σταμάτης)

Παλαμά, 17.00, Τιτάνες Παλαμά-Ερμής Λαγκαδά: Ταρενίδης Κ.-Δημάδης (Τέγα)

Άργους Ορεστικού, 17.00, Άργος Ορεστικό-Καστοριά: Καλογερόπουλος-Φακίτσας (Κηπουρίδης)

Αρναίας, 13.30, Στρατώνι-ΓΣΛ: Τζίμα-Τζιοπάνος Ν. (Δροσόπουλος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass