ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΟΣ Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ:

Υπηρετούμε όλοι μας την ΑΕΛ

*Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για τη μέχρι τώρα πορεία *Φιλικό ματς με ομάδα των Σκοπίων σήμερα στα Δένδρα(15:30)

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:27

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Υπό την επίβλεψη του Ράτκο Ντόστανιτς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ, καθώς τόσο ο προπονητής της ομάδας όσο και ο Σέρβος σέντερ φορ Μίλαν Μπόγιοβιτς επέστρεψαν από την πατρίδα τους, μετά από μια μικρή καθυστέρηση λόγω των αγροτικών μπλόκων.

Ο Σέρβος τεχνικός λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, στην ομιλία του προς τους παίκτες, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας και θέλω να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα την προσπάθεια που κάνουμε από το καλοκαίρι. Όλοι μας υπηρετούμε την ΑΕΛ, ο καθένας μας από ξεχωριστό πόστο και πάνω από όλους είναι η ομάδα και ο καταπληκτικός κόσμος της. Γι’ αυτούς τους φιλάθλους και την αγάπη που δείχνουν για την ΑΕΛ, οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε στο τέλος αυτό που όλοι μας ποθούμε.

Φυσικά δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος, όμως έχουμε τη δυναμική για να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Προετοιμαζόμενη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 15:30, στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων σε  φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Euro Milj των Σκοπίων. Η είσοδος για τους φίλους της ομάδας  θα είναι ελεύθερη και με τους «βυσσινί» θα αγωνισθούν όσοι παίκτες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, συν τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες(Ζέρης, Διαμαντάκος, Ρέντζας, Βαρελά) και δυο-τρεις νεαροί από την ομάδα Νέων.

Στις 10 το πρωί θα προπονηθούν οι βασικοί παίκτες.

Χθες εν τω μεταξύ ένα γκρουπ παικτών πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις και το ίδιο θα γίνει και σήμερα το πρωί, με το δεύτερο γκρουπ.

Παράλληλα σε εργομετρικές εξετάσεις στα Φάρσαλα υποβλήθηκαν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Λαμία, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Άγγελο Βέρτζο και Βασίλη Κουτσιανικούλη, οι οποίοι χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Μανώλης Νικολακάκης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, ανακοίνωσε την παραμονή του στην ΑΕΛ και ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. Στο προσωπικό του προφίλ ο Μανώλης Νικολακάκης, έγραψε τα εξής: «Έπειτα από κάποιες μέρες αγωνίας είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως θα συνεχίσω να είμαι στο ρόστερ της Λάρισας.  Από  τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο για τα λόγια που είπε για το πρόσωπο μου. Η ΑΕΛ δεν είναι πρόσωπα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση για την κατανόηση που έδειξε. Από τη μεριά μου θα βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί και με όποιον τρόπο μπορώ αυτήν την ομάδα και αυτόν τον κόσμο να εκπληρώσει τους στόχους της. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας γιατί παίξατε σημαντικό ρόλο».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας τη Δευτέρα (08/02, 18:00) στο πλαίσιο της 18η αγωνιστικής της Football League. Η διοίκηση της Λαμίας έβαλε για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, γενική είσοδος την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια: 10€, ενώ η τιμή της προπώλησης είναι 5€.

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΛ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Στις 14 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Νέων, που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή (07/02).

Η FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας), να μεταθέσει την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ  του 1ου και του 2ου Ομίλου της 07-02, στις 14-02-2016.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική

Πανσερραϊκός-Λαμία

Κέρκυρα-ΑΕΛ

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass