ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Πρωταθλήτριες χειμώνα και οι γυναίκες της ΑΕΛ

*Τιμήθηκε η Δήμητρα Κουλοχέρη που είναι μητέρα δύο παιδιών

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:24

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕΛ επικράτησε του Μαγνησιακού με σκορ 2 - 0 στο Στάδιο Αλκαζάρ κι έτσι τελείωσε τον πρώτο γύρο(7η αγωνιστική) στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών, όπως και η ανδρική ομάδα!

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα, με το τελικό 2 - 0 να είναι πλασματικό.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τη Ζωή Νάση και για τους γηπεδούχους  οι Μαρία Χριστοφορίδη, Άννα Γαγάρα, Φαίδρα Λόγου και Μαριάννα Μπούμπα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ η Ρομίνα Τσούκα είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 56ο λεπτό του αγώνα, οι «βυσσινί» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ιδανικό πλασέ της Φαίδρας Λόγου μετά από εξαιρετική πάσα της Μαριάννας Μπούμπα, ενώ το τελικό 2 - 0 και τη νίκη «σφράγισε» στο 60ό λεπτό η Μαρία Χριστοφορίδη με σουτ από θέση βολής μετά από όμορφη σέντρα της Δήμητρας Ρήγα.

Να σημειωθεί πως, πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΛ βράβευσε  και τίμησε τη Δήμητρα Κουλοχέρη παίκτρια του Μαγνησιακού, καθώς κοσμεί τα γήπεδα χρόνια ολάκερα τώρα αλλά και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο κι ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών. Φυσικά, η εν λόγω παίκτρια αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση προς τις άλλες παίκτριες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Κούκου, Αγγέλου (75' Τσία), Ρήγα, Γαγάρα, Πούλιου (65' Λιάγγα), Τσούκα (80' Σακελλάρη), Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Λόγου, Μπούμπα.

Στον πάγκο ήταν και οι: Βλασιάδου, Σωτηριάδη, Μιρτάϊ και Σιμούλη.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Κατσιαμόρας): Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (60' Καψάλη), Κουλοχέρη, Σιδεροπούλου, Ξανθή, Πέτση (76' Γιαμαλή), Διρβενιώτη, Χρυσικοπούλου (90' Αργυρίου), Ρούχα.

*Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή βρέθηκε για να γιορτάσει τη νίκη της στο γνωστό ουζερί, επί της Καρδίτσης.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου και έπεται ο αγώνας για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, εκεί όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό αγώνα, στις 14 Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ;

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί την Παναγιώτα Αγγέλου για την προσφορά της στην ομάδα της ΑΕΛ και της εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική της καριέρα. Η νεαρή αθλήτρια αποπεράτωσε τις σπουδές της στην πόλη της Λάρισας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσει, πραγματοποιώντας έτσι κατά τα φαινόμενα την τελευταία της εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΙΚΡΕΣ»

Ακόμα μία νίκη πέτυχαν τα κοριτσάκια της Γυναικείας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο Τουρνουά του Προπαιδικού. Αυτή τη φορά για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου, επικράτησαν επί της Νέας Πολιτείας με σκορ 2-0, με γκολ που σημείωσαν οι Μούκα και Ζαχείλα και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Ομίλου.

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου,  Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass