ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Έζησαν μία μοναδική εμπειρία

* Σε αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2016 8:09

Ο Σπάρτακος Λάρισας με τέσσερα τμήματα των υποδομών του ταξίδεψε στην Αθήνα στο ΣΕΦ όπου έδωσε φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες υποδομές του Ολυμπιακού με μια αποστολή 110 ατόμων που συνοδεύονταν από τους προπονητές του συλλόγου Καλέτσιο Ηλία, Ζυγελλόπουλο Αχιλλέα, Παπαναστασίου Αριστοτέλη και Γαρδίκη Θέμη. Οι μικροί αθλητές του Σπάρτακου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στις άριστες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, να παίξουν και να χαρούν το άθλημα με συνομήλικους τους από την ομάδα του Πειραιά και έμειναν κατενθουσιασμένοι από την εμπειρία.

Παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής του λαρισινού συλλόγου Γουμενόπουλος Γιώργος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους υπεύθυνους των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Κεραμέα Πάνο και Καμπούρη Αργύρη για τη λειτουργία των ακαδημιών και να αρχίσει μια συνεργασία των δυο ομάδων σ’ αυτές τις ηλικίες, πραγματοποιώντας παράλληλα άνοιγμα του συλλόγου για μελλοντικές συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά ακαδημιών.

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Επέστρεψε η ομάδα παμπαίδων του Σπάρτακου από το Λουτράκι όπου συμμετείχε σε τουρνουά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η συμμετοχή της λαρισινής ομάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσε τον θαυμασμό των προπονητών του Παναθηναϊκού. Ορισμένα από τα παιδιά του Σπάρτακου εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και κέντρισαν τα βλέμματα των υπευθύνων του Παναθηναϊκού οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και θα παρακολουθούν την εξέλιξή τους και μάλιστα δεσμεύτηκαν ότι σύντομα θα έρθουν στη Λάρισα προκειμένου να δουν από κοντά την λειτουργία των ακαδημιών του Σπάρτακου ώστε να υπάρχει περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα όπως οι Έσπερος, Περιστέρι, Πρωτέας Βούλας, Ηλυσιακός, ΑΟ Λουτρακίου κ.α.

Στο τουρνουά, που ήταν υπό την επίβλεψη του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Φραγκίσκου Αλβέρτη, διεξήχθη και ένα μίνι πρωτάθλημα xbox one της Microsoft.

Ο Σπάρτακος Λάρισας συμμετείχε με τους προπονητές Παπαδήμα Στέργιο και Ζυγελλόπουλο Αχιλλέα και τους μικρούς αθλητές Απ. Σταμπουλή, Β. Τσουλούφη, Δ. Νασιώκα, Κ. Νικολούλη, Κ. Τσαπράζη, Ι. Μαρκούτη, Χρ. Σαμαρά, Γ. Ζακύλα, Αν. Οικονόμου, Ιερ. Σοφχιαζίδη, Δ. Βακιρτζή, Π. Γιανακό και Αχ. Γκουντέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass