ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Χύνουν γάλα στη Μελούνα

* Είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν προτάσεις στον πρωθυπουργό

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 15:45
Ετοιμάζονται για το μπλόκο στη Μελούνα οι κτηνοτρόφοι Ετοιμάζονται για το μπλόκο στη Μελούνα οι κτηνοτρόφοι

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των κτηνοτρόφων της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου αλλά και ευρύτερα το ερχόμενο Σάββατο στο μπλόκο των αγροτών στη Μελούνα στη διασταύρωση της νέας εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος Αργυροπουλίου.

Οι κτηνοτρόφοι έχουν συγκροτήσει πολυμελές συμβούλιο του μπλόκου από κάθε πόλη και χωριό και συγκεκριμένα : από Τύρναβο, Αμπελώνα, Βρυότοπο, Ροδιά, Δελέρια, Μαυρόλιθο Αργυροπούλι, Δαμάσι, Δαμασούλι Βοτανοχώρι, Πέρα Χώρα, Πλατανούλια, Δένδρα Αγία Σοφία. Επίσης θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι κτηνοτρόφων από χωριά του Δήμου Τεμπών.

Οι κτηνοτρόφοι σε συνεργασία με τους αγρότες το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να κλείσουν την κυκλοφορία στο μπλόκο της Μελούνας από τις 11.30 το πρωί.

Για τον καλύτερο συντονισμό η πολυμελής αντιπροσωπία των κτηνοτρόφων θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Αμπελώνα.

Η νέα συντονιστική επιτροπή των κτηνοτρόφων καλεί όλους τους συναδέλφους τους στο μπλόκο της Μελούνας το Σάββατο πρωί στην πρώτη μαζική κινητοποίηση για την προάσπιση των συμφερόντων τους και με σκοπό να πειστεί η κυβέρνηση και να πάρει πίσω τα μέτρα που πλήττουν την κτηνοτροφία, τη γεωργία και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα. Και οι κτηνοτρόφοι καταλήγουν: «Έχουμε προτάσεις συγκεκριμένες τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι μέσα από ένα σοβαρό και ειλικρινή διάλογο να τις παραδώσουμε στον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».

* Τέλος, όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ, σήμερα Πέμπτη οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ανακοίνωσαν, μετά από γενική συνέλευση, πως θα διακόψουν την κυκλοφορία στη Μελούνα, στη νέα εθνική οδό Λάρισας –Κοζάνης στη διασταύρωση Αργυροπουλίου για τρείς ώρες και συγκεκριμένα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass