ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ανοιχτή η Μελούνα, κλειστό το Δαμάσι

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2017 14:40

Μετά από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ οι αγρότες του μπλόκου Μελούνας αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης, καθώς την ίδια ώρα θα έχει κλείσει η εναλλακτική διαδρομή στο ύψος του Δαμασίου. Οι αγρότες του Δαμασίου οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν παραταγμένα τα τρακτέρ στην πλατεία του χωριού τα μεταφέρουν στη διασταύρωση Δαμασίου με την παλαιά εθνική οδό Τυρνάβου - Ελασσόνας/

Αντιπροσωπεία του Μπλόκου θα βρεθεί στη Νίκαια για να στηρίξει τους συναδέλφους τους που θα βγουν στον κόμβο της Νίκαιας και θα δώσουν από κοινού αγώνα.

Eν τω μεταξύ εμπλουτίζεται με νέα τρακτέρ και με την παρουσία όλο και περισσότερων αγροτών το μπλόκο των αγροτών του Τυρνάβου - Αργυροπουλίου που βρίσκεται στη διασταύρωση Αργυροπουλίου στη νέα εθνική οδό Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης.

Χθες το βράδυ σε νέα γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν οι αγρότες αποφάσισαν τη συνέχιση του δίκαιου, όπως τον χαρακτηρίζουν, αγώνα τους. «Ο αγώνας των αγροτών πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας», σημειώνουν. Ενώ σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ακόμα ότι:

«Οι αγρότες του μπλόκου Μελούνας θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση των συνανθρώπων μας που μπορεί να ταλαιπωρούνται αυτές τις ημέρες που είμαστε στον δρόμο, αλλά θα θέλαμε να ξέρουν πως υπεύθυνη για αυτή τη κατάσταση είναι η κυβέρνηση που με τις πολιτικές της μας οδηγεί στη φτωχοποίηση και το ξεκλήρισμα όπως άλλωστε και πολλές άλλες κοινωνικές ομάδες. Γι’ αυτό ζητάμε από τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν και αυτοί με τη φωνή τους τον αγώνα των αγροτών και να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας ενάντια στις πολιτικές που μας οδηγούν στη φτώχεια».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass