ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

«Καμία συμμετοχή στις φιέστες του πρωθυπουργού»

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 14:28
«Τα αιτήματά μας θα τα διεκδικήσουμε με τη δύναμη των τρακτέρ», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας, αρνούμενος τον «διάλογο για τον διάλογο» (φωτ. αρχείου) «Τα αιτήματά μας θα τα διεκδικήσουμε με τη δύναμη των τρακτέρ», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας, αρνούμενος τον «διάλογο για τον διάλογο» (φωτ. αρχείου)

Αρνητική υπήρξε η πρώτη αντίδραση μελών της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στο ενδεχόμενο επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή και συμμετοχή του σε εκδήλωση – συζήτηση με τους αγρότες, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου.

«Λέμε ΟΧΙ στον διάλογο για τον διάλογο», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και μέλος της Επιτροπής, Ρίζος Μαρούδας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να πάρουν μέρος σε μία εκδήλωση – φιέστα, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρουσία του πρωθυπουργού, στην Κρήτη.

«Έχουμε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή το πλαίσιο των αιτημάτων μας και αυτό θα διεκδικήσουμε με τη δύναμη των τρακτέρ», προσθέτει ο κ. Μαρούδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων έχει εξαγγείλει ήδη την έξοδο των αγροτών με τα μηχανήματά τους στα χωριά και τους δρόμους από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ ξεκινούν και για το 2016 οι αγροτικές συσκέψεις.

Έτσι, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου και ευρύτερα, καλούν σε σύσκεψη όλους τους αγρότες σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 το απόγευμα, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο.

Θέμα της σύσκεψης είναι οι αγροτικές κινητοποιήσεις και η κλιμάκωση του αγώνα.

Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Βασιλί Φαρσάλων.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass