Η ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ

Σολομώντεια λύση για τις ελιές Καλαμάτας

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 9:15

Τις ευχαριστίες ολόκληρου του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς για τη σολομώντεια λύση που έδωσε στο μακροχρόνιο πρόβλημα της σύγχυσης στη ονοματολογία των εμπορικών τύπων της ποικιλίας “Καλαμάτα”, μεταφέρει, με ανακοίνωσή της η Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς, προς υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη.

Αναλυτικότερα η ευχαριστήρια επιστολή της ΔΟΕΠΕ έχει ως εξής: «Αξιότιμε κύριε υφυπουργέ, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες ολόκληρου του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς (ελαιοπαραγωγοί, μεταποιητές, εξαγωγείς) για την σολομώντεια λύση που δώσατε στο μακροχρόνιο πρόβλημα της σύγχυσης στην ονοματολογία των εμπορικών τύπων της ποικιλίας “Καλαμάτα”, που έσερνε επί 23 χρόνια και δημιουργούσε τροχοπέδη στις εξαγωγές.

Η λύση αυτή δίνει “φτερά”, στις εξαγωγές του 1ου εξαγωγικού αγροτικού προϊόντος της χώρας (αξία εξαγωγών 400+ εκατ. ευρώ) και διασφαλίζει το εισόδημα των ελαιοπαραγωγών επιτραπέζιας ελιάς.

Είχαμε προγραμματίσει να ζητήσουμε συνάντηση προκειμένου να σας

γνωρίσουμε και να σας συγχαρούμε για την απόφαση που πήρατε.

Δυστυχώς μας πρόλαβαν τα γεγονότα με την αδικαιολόγητη και αρνητική τροπή που πήρε το θέμα. Πιστεύουμε ότι, θα πρυτανεύσει η λογική και το συμφέρον της χώρας ώστε να μην ανατραπεί η ιστορική αυτή απόφαση. Ευχόμαστε το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass